Zebra TC22 / TC27 ipari mobiltelefon a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra TC22 / TC27 ipari mobiltelefon

Zebra TC22 / TC27 ipari mobiltelefon fő tulajdonságai

 • Kisereskedelem, gyártás, raktározás, vendéglátás, logisztika területére ajánljuk
 • CPU: Qualcomm® 5430 hex-core, 2.1 GHz
 • 6 GB RAM/64 GB Flash; 8 GB RAM/128 GB Flash memória
 • Android 13 operációs rendszer
 • Színes érintő kijelző, 6.0 inch Full HD (1080x2160)
 • Edzett üveg: Corning® Gorilla® Glass 
 • IP68 tokozás, -10°C – +50°C 
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,5 m magasból történő esésnek (beton)
 • 1D/2D vonalkódolvasó
 • 16 MP hátlapi-, 5 MP előlapi kamera
 • Wi-Fi 6E
 • Bluetooth v5.2 BLE, Class 2
 • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra TC22 / TC27 ipari mobiltelefon — az arany középút

A Zebra TC22 / TC27 mobil számítógép a nagysikerű TC2x sorozat harmadik generációja. A hétköznapi fogyasztóknak szánt okostelefonok stílusát és árképzését követi, ötvözve olyan nagyvállalati funkciókkal, amelyek növelik a termelékenység és az ügyfél kiszolgálás minőségét. Ez a kompakt, nagy teljesítményű készülék nagy, 6 inches kijelzővel, 5G-vel, Wi-Fi 6E-vel, integrált szkennerrel, tap-to-pay és más érintésmentes tranzakciók támogatásával és még sok egyéb más hasznos funkcióval többet nyújt egy átlagos mobiltelefonnál. Úgy készült, hogy túlélje a fogyasztói telefonok élettartamát, így jobb megtérülést biztosít a vállalkozások részére. A Zebra szolgáltatási portfóliója pedig segít abban, hogy eszközök hosszú távon a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák és tartsák fenn.

Kiváló szkenner teljesítmény, kétféle olvasómotorral vagy UHF RFID olvasóval kiegészítve

A mobiltelefonok kamerájával történő szkenneléshez képest a Zebra vállalati szintű szkennelési lehetőségei lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy feleannyi idő alatt, feleannyi energia befektetésével rögzítsenek vonalkódokat. Két opció közül is választhatunk, rendelhetjük a készüléket SE4710 1D/2D standard szkennelőmotorral vagy SE55 1D/2D Advanced Range szkennelőmotorral, IntellifocusTM technológiával, amely képes a kézben tartott vagy a legmagasabb raktári polcon lévő tételek szkennelésére is. A választást a vonalkódok távolsága határozza meg, de mindkét megoldással gyors és pontos vonalkódolvasásra lehet számítani, függetlenül azok állapotától. A rekordidő alatt elvégezhető leltározás érdekében a standard hatótávolságú RFD40 UHF RFID olvasóval és a standard vagy kiterjesztett hatótávolságú RFD90 Ultra-Robusztus UHF RFID olvasóval párosítható a TC készülék. Csatlakoztatható a Zebra eConnex™ adapterén keresztül, vagy Bluetooth-szal és egyszerűen kezelhetjük az UHF RFID olvasókat Wi-Fi segítségével is.

TC22 / TC27 — Belépőszintű készülék prémium kategóriás funkciókkal

Ha vezeték nélküli kapcsolatról van szó, a TC22/TC27 ipari PDA-ban minden aktualitáshoz hozzájuthatunk. Az 5G és a Wi-Fi 6/6E2 vezetékmentes technológiák a vezetékkel elérhető maximális sebességet biztosítják, jobb hang- és adatteljesítményt nyújtva a dolgozóknak a létesítményen belül és kültéren egyaránt. A privát 5G és a CBRS3 LTE hálózatok támogatása költséghatékony vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé a legnagyobb beltéri és kültéri létesítményekben is. A Bluetooth 5.2 kiemelkedő hangminőséget biztosít, miközben kevésbé meríti az akkumulátort, továbbá olyan egyedi funkciók csatlakoztatását teszi lehetővé, amelyek a kommunikáció és az együttműködés hatékonyságát segítik. A korábbi szériákhoz képest nagyobb, 6 inches kijelző nagyobb megjelenítési felületet biztosít. A fényes, 450 nites képernyő pedig bárhol könnyedén leolvasható - rossz fényviszonyok esetén és erős napsugárzásban is.