Honeywell Thor VM1 targonca terminál a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell Thor VM1 targonca terminál

Honeywell Thor VM1 targonca terminál fő tulajdonságai

 • CPU: Intel® Atom Z530 1.6GHz
 • 1GB/2GB RAM, 1GB/4GB/8GB háttértár
 • Microsoft® Windows® CE 6.0, Microsoft® Windows® Embedded Standard 2009 (WES 2009)
 • Teljes QWERTY billentyűzet + 10 funkció gomb
 • Színes LED kijelző, 20cm, WVGA (80×480)
 • IEEE 802.11 a/b/g/n (WPA2), Bluetooth 2.0
 • 3,75G UMTS/HSPA+, GPS
 • IP66 tokozás, -30°C – 50°C
 • Ignition control, Smart Dock
 • Gyártói jótállás: 1 év

Honeywell Thor VM1 targonca terminál – Egyszerű integrálhatóság, gazdaságos üzemeltetés és nagy teljesítmény

A Honeywell Thor VM1 targonca terminál a korábbi LXE Thor sorozatára épül. Az ellátási lánc bármely részén bevethető, legyen szó akár hűtőházi környezetről vagy egy vasúti rakodóállomásról. Számtalan hasznos tulajdonsága mind a hibamentes és gazdaságos üzemeltetést szolgálja.

A Honeywell / LXE Thor VM1 járműfedélzeti mobil terminál tervezésénél a minél egyszerűbb integrálhatóság, gazdaságos üzemeltetés és nagy teljesítmény volt a középpontban. IP66 szintű tokozásának és különleges belső felépítésének köszönhetően ellenáll minden, a használat során természetes módon fellépő mechanikai behatásnak. A Thor terminál nem tartalmaz semmiféle mozgó alkatrészt, így a jármű mozgása során fellépő rezgések nem képesek tönkretenni az eszközt, adatvesztést okozva ezzel.

Teljes QWERTY billentyűzeten felül további 10 programozható funkció gomb is található a mobil terminál előlapján. A billentyűzetet magában foglaló előlap a helyszínen cserélhető, és akár 12 billentyűs + 10 funkciógombos keyboard panelre cserélhető.

A targonca terminál segítségével bárhonnan elérhetőek az üzleti adatok WLAN vagy WWAN kommunikáción keresztül. A Thor terminál támogatja az összes, iparban elterjedt terminál emulációt és webböngészőt, ideértve a Honeywell RFTerm™ TE is.

Honeywell Thor VM1 targonca terminál – Smart Dock

A laptopok esetében megszokott dokkoló állomáshoz hasonló platform. Ennek segítségével a Thor terminál egy mozdulattal leválasztható a targoncáról és áthelyezhető egy másikra. A Smart Dock rendszer segítségével megspórolható a hosszas átszerelés miatt fellépő kiesés.

Honeywell Thor VM1 – Helyszínen cserélhető front panel

A leginkább sérülésnek kitett nagyméretű kijelző és billentyűzet akár a felhasználó által könnyedén cserélhető meghibásodás esetén. A front panel egyszerű mozdulattal szerszám nélkül eltávolítható és felhelyezhető a csere alkatrész.

Honeywell Thor VM1 – Ignition Control

Ignition Control biztosítja, hogy a terminál rendelkezésre álljon, amikor arra szükség van. A jármű indító kulcsának kivételével a Thor terminál automatikusan alvó üzemmódba kapcsol. Így nem fordulhat elő, hogy másnap reggelre lemerül a Thor terminál belső akkumulátora, az indítókulcs behelyezésével a terminál ismét üzemkész állapotba kerül.

Honeywell Thor VM1 – Opcionális Service Made Simple™ szerviz szolgáltatások:

1-5 év időtartamra előre megvásárolható teljes körű szervizcsomag, amely kiszámíthatóvá, kockázatmentessé és gazdaságossá teszi az üzemeltetést – éppen, ahogyan a professzionális felhasználók elvárják.

A Honeywell Thor VM1 targonca terminál a raktári rendszerek lelke, de emellett bármilyen jármű fedélzetére is felszerelhető.

Honeywell Thor VM1 targonca terminál javasolt alkalmazási területei:

 • Raktári műveletek: kitárolás, betárolás, komissió
 • Közlekedés és szállítmányozás: jármű fedélzeti kommunikáció, nyomon követés
 • Ipar: Gépsorok mellé telepítve gyártáskövetés
 • Tömegközlekedés: fedélzeti értékesítés