További információ

A Honeywell konglomerátum egyike a világ legnagyobb ipari vállalatainak. Jelenleg a Fortune 100 lista 94. helyén áll. Világszerte 113.000 alkalmazottat foglalkoztat, több, mint 125 éves múltra tekinthet vissza. 1999-ben felvásárolta az AlliedSignal. A jól bevezetett márkanév miatt a cég Honeywell néven folytatta tevékenységét, azonban székhelye átkerült a New Jersey állambeli Morristownba, az AlliedSignal székházába.

Honeywell márkanév alatt a HHP, Metrologic és Intermec

 

A Honeywell a szobai termosztátoktól kezdve a Garret turbófeltöltőkön át a repülőgép műszerekig számos terméket gyárt. Szintén az Egyesült Államokban 1982-ben kezdett vonalkódolvasókat gyártani a Hand Held Products (HHP), mely 2007-ben elfogadta a Honeywell 390 millió USD vételi ajánlatát. Ezt követően 2008-ban a Honeywell felvásárolta a jól ismert Metrologic céget. Innentől kezdve Honeywell Scanning&Mobility néven folytatta üzleti tevékenységét.

A targonca termináljaival hírnevet szerzett LXE lett a következő felvásárlási célpont a Honeywell számára, mely 2011-ben elfogadta a vételi ajánlatot. A lassan kiteljesedő portfóliót az Intermec 2013-as akvizíciója tette teljessé, így Honeywell márka alatt a teljes üzleti mobil megoldás szolgáltatóvá erősödött a Honeywell. Az Intermec márkanévről, mely erős húzónév az iparágban, még nem született döntés, egyelőre Intermec by Honeywell logo alatt kerülnek forgalomba az Intermec címkenyomtatók, adatgyűjtők és RFID eszközök.

Honeywell Scanning&Mobility magyarországi partnere a Smartindy Kft.

 

A Honeywell Scanning&Mobility magyarországi partnere a Smartindy Kft, teljes termékválasztékkal, szervizszolgáltatásokkal, tanácsadással és integrációval támogatjuk a beruházásokat budapesti és szegedi bemutatótermeinkben.