Citizen CT-S4000 blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Citizen CT-S4000 blokknyomtató

Citizen CT-S4000 blokknyomtató fő tulajdonságai

  • Direkt-termál nyomtatás
  • 203dpi felbontás
  • Nyomtatási sebesség max. 150mm/sec
  • Maximum 112 mm nyomtatási szélesség
  • Könnyű papír betöltés
  • USB, opcionális soros (RS232), párhuzamos (LPT) interfész
  • Gyártói jótállás: 2 év teljeskörű és 6 hónap a nyomtató fejre

Citizen CT-S4000 blokknyomtató

A Citizen 112 mm (4”) extra széles hőpapír nyomtatására képes direkt-termál POS nyomtatója a Citizen CT-S4000 blokknyomtató. Robusztus kialakítású asztali blokknyomtató, de opcionálisan falra szerelhető nyomtatóvá is alakítható.

A lehető legszélesebb blokkok nyomtatása

A blokknyomtató képes 80 mm, 82,5 mm és 112 mm szélességben is nyomtatni, és akár 102 mm átmérőjű hőpapír tekercs is belefér. A Citizen CT-S4000 POS nyomtató „L” jelöléssel ellátott verziója képes öntapadós termál etikettekre is képes nyomtatni a beépített címke érzékelő (ún. „black mark”) szenzor segítségével.

Kompakt és masszív POS nyomtató

A Citizen CT-S4000 blokknyomtató 203 dpi direkt-termál fejnek 100 km az átlagos élettartama, a  1 millió vágást is hiba nélkül végez el, amennyiben normál hőmérsékleten és páratartalom mellett, ajánlott papír vastagságot használva.

A beépített Flash memórián egyedi logókat és szimbólumokat tárolhatunk, amelyeket minden vagy csak a kiválasztott blokkokra nyomtathatunk. Az integrált hálózati adapter csökkenti kábelrengeteget a POS nyomtató környékén, és a kábelsérülés is elkerülhető.

A Citizen CT-S4000 blokknyomtató mindegyik típusa USB porttal van ellátva, de kérhető párhuzamos port (LPT), soros port (RS232) interfészekkel is.  A masszív burkolat fekete vagy fehér színben érhető el.