BarTender címketervező szoftver a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

BarTender címketervező szoftver

BarTender címketervező szoftver – Piacvezető szoftver

Több, mint 150 országban megtalálható több százezer felhasználóval a BarTender a címkék, vonalkódok, kártyák és RFID-címkék tervezésében és nyomtatásában a világ piacvezető szoftvere. A négyféle verzió a funkciók rendkívül széles választékát kínálja, így minden igény és költségvetési keret kielégítésére létezik egy BarTender alkalmazás.

BarTender címketervező szoftver - licensz változatok

BarTender nyomtató alapú licenc: Mindkét Automation kiadás korlátlan számú hálózati felhasználót engedélyez. A licenc a hálózaton levő, a BarTender által használt nyomtatók számán alapul.

Bar Tender Enterprise Automation licensz: A legteljesebb verzió, bővített kiszolgáló funkciókkal a központosított nyomtatáshoz és adminisztrációhoz. A legfejlettebb integrációs szolgáltatások. Támogatja az RFID-t és minden kártyanyomtatási és intelligens kártyakódolási funkciót. Magába foglalja mind a 8 társalkalmazást, beleértve a Librarian alkalmazást és a Security Center legfejlettebb verzióját. A Printer Maestro nyomon követi a nyomtatókellékek használatát.

BarTender Automation licensz: A BarTender leghatékonyabb címketervezési szolgáltatása, plusz a standard integrációs szolgáltatások a más programok általi automatikus vezérléshez. RFID-támogatás. Minden kártyanyomtatási funkciót támogat, de csak mágnescsíkot kódol. Nincsenek bővített kiszolgáló funkciók. Nem tartalmazza a Librarian vagy a legfejlettebb Security Center funkcióit. A Printer Maestro csak a helyi számítógépen látható hálózati nyomtatókat felügyeli, de nem követi az alapanyag felhasználást. Feladatnaplózás, History Explorer és Reprint csak helyi adatbázis támogatással.

BarTender számítógép munkaállomás alapú licenc: A Professional és Basic kiadások licence azon számítógépek számától függ, amelyekre a BarTender telepítve van.

BarTender Professional: Tartalmazza az Automation kiadás összes tervezési szolgáltatását és a legtöbb adat hozzáférési funkciót, azonban nem vezérelhető automatikusan más programokból. RFID-támogatás. Minden kártyanyomtatási funkciót támogat, de csak mágnescsíkot kódol. Magába foglalja a Print Station és a Batch Maker társalkalmazásokat.

BarTender Basic változat: Tartalmazza a BarTender legfontosabb címketervezési szolgáltatásait, azonban nincs külső adatbázis-hozzáférés és automatikus vezérlés. A legtöbb kártyanyomtatási funkciót támogatja, de csak mágnes csíkot kódol. Csak a Print Station társalkalmazás van integrálva.

BarTender címkéző szoftver rendszerkövetelménye

BarTender által támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2003 (SP1 és magasabb), Server 2008, Server 2008 R2, Server 2012, XP (SP3 és magasabb), Vista, Windows 7, és Windows 8. 32-bit és 64-bit (x64) kiadások.

HDD:

  • Minimum 400 MB szabad tárhely szükséges a BarTender alkalmazás angol nyelvű verziójához.
  • Akár 1.1 GB szabad tárhely szükséges lehet a teljes, minden byelvet támogató BarTender verzióhoz.
  • További szabad tárhely szükséges lehet a naplókhoz.

CPU: 1 GHz vagy nagyobb

Memória: 512 MB vagy nagyobb

Kijelző felbontás: 1024 x 768 vagy nagyobb ajánlott

.NET Framework

.NET Framework 3.0 (SP2) szükséges. A BarTender telepítő automatikusan telepíti a szükséges .NET Framework komponenseket. A 32-bites verzióhoz szükséges .NET komponensek a telepítő CD-n megtalálhatók. Régebbi 64-bites operációs rendszerek (XP, Windows Server 2003, és Windows Server 2008 pre-R2) esetén a telepítéskor aktív internet kapcsolat szükséges a megfelelő .NET komponensek letöltéséhez. Újabb 64-bites operációs rendszerek (Vista, Server 2008 R2, Windows 7, Server 2012, és Windows 8) tartalmazzák a szükséges komponenseket.

(Megjegyzés: TCP/IP alapú hálózat szükséges az Automation és az Enterprise Automation verziókhoz.)

A BarTender Citizen Ultra Light verziója minden Citizen nyomtató dobozában megtalálható, ingyenes alkalmazás. A Basic, Pro, Automation és Enterprise Automation verziók licencelt termékek.