Datacard SD160 kártyanyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datacard SD160 kártyanyomtató

Datacard SD160 kártyanyomtató – Kártyák újra nyomtatásának képessége

A Datacard SD160 kártyanyomtató a megfelelő választás olyan feladatokra, ahol egy oldalas megszemélyesített kártyákat kell kisebb mennyiségben, szakaszosan vagy két oldalas kártyákat kisebb mennyiségben nyomtatni. A Datacard új generációs SD sorozatának belépő szintű tagja.

Kiemelendő tulajdonsága, hogy képes a kártyákat újra nyomtatni akár 500 alkalommal, így az időszakosan használt kártyák többször megszemélyesíthetők. Így válik a kártyanyomtatás olcsó, gazdaságos feladattá a Datacard SD160 kártyanyomtatóval. Opcionálisan felszerelhető mágneskártya encoderrel is.

Datacard SD160 kártyanyomtató – Fotóminőségű nyomtatás

A Datacard új generációs, digitális SD sorozatának egy oldalas kártyák fotó minőségű nyomtatására alkalmas, belépőszintű tagja az SD160 kártyanyomtató. A nyomtató képes két oldalas kártyákat is nyomtatni, azonban mivel nem rendelkezik duplex egységgel, a kártyákat manuálisan kell megfordítani. Kimagasló nyomtatási teljesítménnyel rendelkezik a belépőszintű asztali nyomtatók között. Színes kártyából 150 db-ot, egyszínű kártyából akár 500 db-ot képes nyomtatni egy óra alatt.

Datacard SD160 kártyanyomtató – Festékszalag azonosítóval ellátva

A festékszalagok RFID azonosítóval vannak ellátva, így nem szükséges a nyomtató driverben beállítani az éppen használatos kellékanyag jellemzőit. Automatikusan érzékeli a festékszalag típusát, illetve visszajelzést ad a nyomtató a felhasznált és a még rendelkezésre álló mennyiségről is. A kellékanyagok behelyezése rendkívül gyors, nem igényel külön oktatást vagy betanulást, egy mozdulattal cserélhető a festékszalag.

A nyomtatófej cseréje szükség esetén egy mozdulat, ezt akár a felhasználó maga is elvégezheti szerszám nélkül.

A Datacard SD160 kártyanyomtató a Datacard új Datacard® TrueMatch™ technológia segítségével sokkal teltebb színeket képes nyomtatni, mint az előző szériák. A kártyanyomtatás közben az elakadás veszélye minimális a továbbfejlesztett Datacard® TruePick™ továbbítás eredményeképpen.

A Datacard SD160 kártyanyomtató javasolt alkalmazási területei:

  • Kereskedelemben hűség vagy pontgyűjtő kártyák nyomtatására
  • Biztonsági és beléptető kártyák nyomtatására
  • Utazási igazolványok nyomtatására
  • Szórakoztató központok és klubok tagsági kártyáinak nyomtatására
  • Szállodai kulcskártyák nyomtatására és kódolására