Kártya kártyanyomtatáshoz a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Kártya kártyanyomtatáshoz

Kártya kártyanyomtatáshoz fő tulajdonságai

Kártyanyomtatóba használható szabvány méretű műanyag kártyák, melyek különféle vastagságban és színben elérhetőek. A kiváló minőségű Zebra és Datacard nyers kártyák biztosítják, hogy a nyomat minősége éppen olyan lesz, amilyennek Ön megtervezte. A Zebra és Datacard kártyanyomtatókhoz a gyári kártyák használatát javasoljuk, mert annak anyaga harmonizál a festékszalaggal, így kiváló nyomatot és tartósságot biztosítanak.

Kártya kártyanyomtatáshoz

A Zebra és Datacard gyári minőségű nyers kártyák optimális anyagösszetétele garantálja a kártyanyomtató problémamentes üzemelését (elakadás nélkül), a kártya nyomatának kiváló minőségét, valamint a Zebra és Datacard nyomtatók hosszú élettartamát.

A kártyanyomtatók specifikációjának megfelelően 10 milliméter és 30 milliméter vastagságú kártyák használhatók kártyanyomtatáshoz.

10 milliméter vastagságú nyomatlan kártya

A milliméter az inch ezredrészének jelölése (1inch=25,4 milliméter). A 10 milliméter vastagságú kártyák olcsóbb, nagy tömegben előállított kártyák nyomtatásához használható. Hajlékony, olcsó kártya.

30 mil vastagságú nyomatlan kártya

A bankkártyák vastagságával gyakorlatilag megegyező vastagságú kártya, melyre igényes, időtálló nyomat készíthető, legyen szó vásárlói kártyáról, ajándékkártyáról vagy akár klubtagsági kártyáról.

Fehér és színes kártya

A nyers kártyák alapesetben fehér alapszínűek, de tovább növelhető az exkluzivitás a színes, arany, ezüst vagy akár áttetsző kártyák használatával.

Smart és mágneskártya

A kártyanyomtatók egyes típusai alkalmasak mágnescsíkos és smart kártyák kódolására is. A kártya kódolása előtt nyomtathó a kártyák felülete. Az ilyen kártyák nyomtatásához speciális festékszalag szükséges, mely nem nyomtat a chip-re vagy a mágnescsíkra.