Datacard lamináló szalag és fólia kártyavédelemhez a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datacard lamináló szalag és fólia kártyavédelemhez

Datacard lamináló szalag és fólia kártyavédelemhez fő tulajdonságai

A kártya felületére a kártyanyomtató által felvitt lamináló fóliák, amelyek a biztonságot, vagy a kártya kopásállóságát növelik. A lamináló fólia akár megnégyszerezheti a kártya élettartamát, vagy biztosítja a hamisítás elleni védelmet.

Lamináló szalag

A Datacard laminálós kártyanyomtatóihoz olyan védelmi rendszert fejlesztett ki, mely több lépcsőben növelheti a kártya élettartamát. A mindennapi használat során jelentős mechanikai igénybevételnek vannak kitéve a kártyák. A védelemmel jelentős költség takarítható meg, ritkábban kell újranyomtatni a kártyákat.

Topcoat – alapszíntű kártyavédelem

Védi a kártyát a kémiai és mechanikai behatásokkal szemben. A kártya nyomtatása után egy plusz réteg kerül a nyomatra a kártya teljes felületén. Ez a panel a festékszalag része, nem szükséges laminálós kártyanyomtató a felviteléhez.

Datacard® CardGard™ UV-védelem

A mechanikai védelmen túlmenően megnöveli a kártya UV-sugárzás elleni védelmét. A színek teltek és élénkek maradnak, a napsütés hatására nem fakulnak ki. Ez a panel a festékszalag része, nem szükséges laminálós kártyanyomtató a felviteléhez.

Datacard® DuraShield™ Overlay – extra kártyavédelem

A Datacard által szabadalmaztatott eljárás a hagyományos topcoat rétegnél négyszer erősebb védelmet jelent. Gazdaságos megoldást jelent, ellenállósága a laminátumokéhoz hasonló, azonban olcsóbb azoknál.

Lamináló fóliák

A legerősebb védelmet biztosítják a kártyának. Laminálós nyomtatóval vihető fel a kártyára. A lamináló fólia mérete megegyezik a kártyával, védi a teljes felületet.

Hamisítás elleni védelem lamináló fóliával

A kártyák hamisítás elleni védelmére többféle eljárás létezik, amely a hologramos lamináló fóliától az UV jelölésen át a többszintű, többrétegű lamináló fóliáig terjed.

SecurePrint – alapszintű kártyavédelem

Átlátszó lamináló réteg, mely egy hologramos logo vagy jelzés látható. Standard hologram ábrák közül választhat.

Custom Secure Topcoat – egyedi kártyavédelem

Átlátszó lamináló réteg, melyen egy hologram helyezkedik el. A hologram lehet az Ön vállalatának logója, vagy egyéb, Ön által meghatározott ábra. Az elkészült lamináló fólia nyilvántartásba kerül, más szervezet vagy személy számára nem hozzáférhető. 50 tekercs felett egyedileg rendelhető.

Többrétegű lamináló fólia – okmány szintű védelem

A lamináló fólia több rétegből áll, melyek mindegyike különféle biztonsági elemeket tartalmaz.

I. szintű védelem – Overt

Nyilvánvaló, szabad szemmel is felismerhető biztonsági jelzés, melynek vizsgálatához nem szükséges speciális szaktudás, vagy különleges eszköz.

II. szintű védelem – Covert

Olyan biztonsági elemeket tartalmaz, melyhez szükség lehet valamilyen könnyen kezelhető eszközre, például UV fényre.

III. szintű védelem – Forensic

Olyan mélyen rejtett biztonsági elemeket tartalmaz, amelynek vizsgálatához szakértelem és speciális felszerelések szükségesek. Vizsgálata csak laboratóriumban lehetséges. A három elkülönülő réteg együttesen olyan magas szintű biztonságot nyújt, amely kielégíti 120 ország személyi okmányokkal szembeni követelményeit.

A megfelelő lamináló fólia megtalálásához segítséget nyújt az alábbi táblázat, azonban nem tartalmazza a teljes Datacard kínálatot.  Amennyiben ettől eltérő laminálófóliára van szüksége, vagy segítséget szeretne kérni a választáshoz, írjon nekünk e-mailt, vagy keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben található telefonszámokon. Árajánlatkéréshez kérjük adja meg a cikkszámot és a mennyiséget.

Kopásállóságot és biztonságot növelő Datacard kártya lamináló fóliák kínálata
 
 

Cikkszám Név Nyomatra (db) elegendő  Nyomtató típusa: SR200, SR300, RP90, LM200, LM300, RL90
Datacard festékszalag 568971-001 Color Ribbon, YMCK

1000

x

Datacard festékszalag 568971-002

Color Ribbon, YMCK-K 750 x
Datacard festékszalag 568971-004 Color Ribbon, YMCKi 750 x
Datacard festékszalag 568971-005 Color Ribbon, YMCKUV 750 x
Datacard 568971-103 InTM Retransfer Film 1000 x
Datacard 538619-003 Topcoat, Clear, Full Card 1000 x
Datacard 538619-106 DuraGard Laminate, 1.0 mil, Registered, “Secure Globe” 600 x
Datacard 538619-111 DuraGard, Optigram(R), Laminate, 1.0 mil, Registered, Full Card with Smart Card Window, “Datacard Certified Supplies” 600 x
Datacard 538619-002 DuraGard Laminate, 0.5 mil, Clear, Full Card 600 x
Datacard 538619-001 DuraGard Laminate, 1.0 mil, Clear, Full Card 600 x

 

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...