Zebra ZT400 RFID címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra ZT400 RFID címkenyomtató

Zebra ZT400 RFID címkenyomtató fő tulajdonságai

 • Direkt-termál vagy termo-transzfer nyomtatás
 • 203 dpi felbontás, opcionálisan 300 dpi, 600 dpi
 • Nyomtatási sebesség 356 mm/sec
 • LCD kijelző, Element Energy Equalizer™ E3®
 • ZT410 4 inch, ZT420 6 inch nyomtatás
 • USB, soros és opcionális 10/100 Ethernet, Bluetooth
 • 802.11 a/b/g/n WLAN printszerver opció
 • Zebra RFID ZPL parancsok
 • Támogatott szabványok: UHF EPC Gen 2 V1.2/ISO 18000-6C
 • Gyártói jótállás: 1 év, 6 hónap a nyomtató fejre

Zebra ZT400 RFID címkenyomtató

A Zebra ZT400 RFID sorozat két tagja a Zebra ZT410 RFID címkenyomtató 4 inch széles nyomtatófejjel, a Zebra ZT420 RFID címkenyomtató 6 inch széles nyomtatófejjel szerelt változat. 200 dpi, 300 dpi és 600 dpi felbontású közepes teljesítményű címkenyomtatást kínálnak raktári és ipari környezetben. A ZT400 RFID sorozatú nyomtatók újdonsága a Zebra Link-OS, mely a Multiplatform Software Developer Kit-el (SDK) könnyű integrálhatóságot biztosít bármely környezetben. A Zebra ZT400 RFID nyomtató nagyfokú rugalmasságot biztosít az adaptív RFID enkódolási technológiával egyszerű használatot.

A Zebra ZT400 vonalkód nyomtatók grafikus LCD kijelzőt kaptak a könnyebb kezelhetőség érdekében. A helytakarékos elhelyezhetőség miatt a Zebra ZT410 RFID és Zebra ZT420 RFID nyomtató egyaránt bi-fold (összehajtható) média ajtóval szerelik. Ennek következtében több címkenyomtató is elhelyezhető a munkaterületen szorosan egymás mellett. A Zebra ZT sorozat megkapta az ipari címke nyomtatóknál megszokott  E3 fej kímélő technológiát, amely a nyomat minősége mellett a nyomtatófej élettartamát is növeli.

A csatlakozás nagy sebességű USB 2.0, RS-232, 10/100 Ethernet , Bluetooth 2.1 és USB host portokon lehetséges alapkiépítésben. Opcionálisan a Zebra ZT400 vonalkódnyomtató felszerelhető párhuzamos porttal, illetve ZebraNet print szerverrel, amely támogatja a 802.11 a/b/g/n szabványú vezeték nélküli kapcsolódást.

A Zebra ZT410 és Zebra ZT420 RFID címkenyomtatók egyaránt támogatják a ZPL, ZPLII, EPL programnyelveket és alkalmasak XML nyomtatásra. Az RFID enkódolás a ZPL RFID parancsokkal lehetséges a UHF EPC Gen 2 V1.2/ISO 18000-6C szabványnak megfelelően.

Zebra Link-OS technológia

A felhő alapú alkalmazások elterjedése miatt egyre inkább kihívást jelentett a címkézési feladatok elvégzése. A Link-OS Cloud Connect biztosítja, hogy a felhő alapú alkalmazásokkal közvetlenül és biztonságosan nyomtasson a Link-OS vonalkódnyomtatókra. Ez a forradalmi technológia teszi lehetővé, hogy a világon bárhonnan menedzselhesse a Link-OS címkenyomtatókat.

A Zebra Link-OS technológia jelentősége

A Zebra Link-OS virtuális eszköz (Virtual Device) a cimkenyomtatók Jolly Jokerévé teszi a Zebra ZT400 címkenyomtatókat, mivel bármilyen gyártó által képviselt címkenyomtató programnyelvét képes adaptálni. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges módosítani az IT rendszert, nincs szükség a címkék újra tervezésére sem ha korábbi címkenyomtatóját szeretne lecserélni bármely Zebra ZT400-as címkenyomtatóra.

A különböző gyártók (Intermec, CAB, Toshiba stb) címkenyomtatói mind más és más programnyelvet használnak (TPL, IPL, TPCL stb). Amennyiben egy vállalat más gyártó termékét akarta behelyezni a címkéző alkalmazásba, minden alkalommal át kellett terveznie a címkéket, módosítania kellett az informatikai rendszerét. Egy gyártó cég esetében ez nem ritkán több ezer, vagy tízezer címketerv módosítását jelentette volna hatalmas költséggel. Mivel az ezzel járó kiesést a termelésből kevesen engedhették meg maguknak, gyakorlatilag ki voltak szolgáltatva az adott márkának.

A Zebra Link-OS Virtuális Eszköz ezt szükségtelenné teszi, mivel a Link-OS címkenyomtatók bármelyik konkurens termék helyére egyszerűen beilleszthetők.  A Zebra Link-OS nyomtatók virtuális eszközként pontosan úgy fognak viselkedni mint a korábban használt címkenyomtatók, és pontosan ugyanazokat a címkéket fogják nyomtatni.

Zebra ZT410 RFID és Zebra ZT420 RFID címkenyomtatók javasolt alkalmazási területei

 • Gyártó és feldolgozóipari területen UHF RFID termék címkék, paletta címkék nyomtatása és enkódolása
 • Logisztikai alkalmazásokban rendelési címkék, csomagcímkék, paletta címkék nyomtatására
 • Nagykereskedelem és disztribúció, paletta címkék, szállítási címkék nyomtatása