REA MLV-2D vonalkód minősítő a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

REA MLV-2D vonalkód minősítő

REA MLV-2D vonalkód minősítő fő tulajdonságai

Kifutott termék, nem rendelhető!

Helyette javasoljuk: REA VeriCube vonalkódminősítő

  • 1D, 2D és DPM kódok vizsgálata
  • Az ISO / IEC 15426-2 és ISO / IEC 15426-1 szabványoknak megfelel
  • Vörös vagy fehér LED fénnyel
  • Numerikus billentyűzet, programozható vezérlőgombok
  • Színes kijelző, háttérvilágítással
  • PoE, Ethernet kábelen keresztüli áramellátás
  • REA TransWin32 ingyenesen
  • Gyártói jótállás: 1 év

REA MLV-2D vonalkód minősítő - Vonalkód minőségellenőrzés bármilyen méretben

A REA MLV-2D egy 1D és 2D vonalkód-hitelesítő, amelyet a nemzetközi szabványoknak megfelelően fejlesztettek ki. A mérés meghatározza a definiált szögek távolságát és megvilágítását a megismételhető eredmények és a minőségi információk elérése érdekében. Nagy teljesítményű és a jelenleg érvényben lévő összes 1D és 2D vonalkód szabványt képes felismerni és ellenőrizni.

A REA MLV-2D vonalkód minősítő egy precíz optikai kamera modult használ, CMOS érzékelővel. A mérési terület árnyékolt, hogy elkerülje a környezeti fény behatását. A jelentéseket az REA TransWin32 szoftver segítségével lehet megjeleníteni, kiértékelni. A kommunikációt a szabványosított, megbízható és gyors TCP / IP hálózati kommunikáció biztosítja. További eredmények jelennek meg a készülék kijelzőjén, hogy PC független működést biztosítsanak. Az REA Verifier rendszer lehetővé teszi a gyors elemzést, például, hogy az olvasási arányok miért alacsonyak.

A REA MLV-2D vonalkód minősítő négy különböző kamera modullal szerelhető fel, amelyek különböző látószöggel és különféle alátétekkel rendelkeznek. Általuk lehetővé válik a hitelesítő különböző kódméretekhez való igazítása.

A sötétített mérési kamra miatt a környezeti fények nem befolyásolják a mérési eredményeket. Vörös és fehér fénnyel is megvilágíthatjuk a vonalkódokat, annak függvényében, hogy milyen hátterű kódokat kívánunk bevizsgálni.

REA MLV-2D vonalkód minősítő - Teljeskörű vonalkód vizsgálat egy csomagban

A beállítást előre programozott mérési profilok segíthetik. A műszer mellé csomagolnak több, a kiértékeléshez elengedhetetlen szoftvert. A már említett REA TransWin32 kiértékelő szoftveren kívül, ami a lehető legtöbb féle információt képes kinyerni a vizsgálatokból, egy ISO szabvány szerinti adattartalmat elemző rendszer is jár. A REA MLV-2D vonalkód minősítő által generált adatokat számítógépünkre Ethernet kábelen keresztül továbbíthatjuk. A rendszer áramellátásához a PoE (Power over Ethernet) technológiának köszöthetően nincs szükség külön tápkábelre.