Datalogic QuickScan QBT2400 vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic QuickScan QBT2400 vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan QBT2400 vonalkódolvasó fő tulajdonságai

 • Vezeték nélküli kivitel
 • Irodai és kereskedelmi környezetbe
 • Olvasási távolság maximum 35 cm
 • LED 610-650nm, zöld led a sikeres olvasáskor
 • 1D és 2D vonalkódokat olvas kijelzőről is
 • Interfész: RS-232, USB, PS/2 Y kábel (bázisállomás)
 • Gyártói jótállás: 3 év

Datalogic QBT2400 vonalkódolvasó

A Datalogic QuickScan QBT2400 vonalkódolvasó Bluetooth technológiával vezeték nélküli olvasást tesz lehetővé, mindezt igen kedvező áron. Mobiltelefonok kijelzőjéről is képes leolvasni a 2D vonalkódokat. Minden normál irodai környezetben megállja a helyét, legyen szó kereskedelemről, vagy reptéri jegyellenőrzésről. A Datalogictól megszokott “green spot” megtalálható a QBT2400 vonalkódolvasóban is, így a sikeres olvasást a hangjelzés mellett egy zöld ponttal is jelzi a leolvasott vonalkódon. Ez zajos környezetben igen nagy segítség a felhasználóknak.

A Datalogic QBT2400 2D vonalkódolvasó Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható akár egy tablethez vagy mobiltelefonhoz is. Könnyedén csatlakoztatható akár iOS vagy Android készülékhez is Bluetooth HID profilon keresztül. A Datalogic QuickScan QBT2400 a kasszák gazdaságos árú kiegészítő vonalkódolvasója lehet a POS mellett, mely képes leolvasni akár egy mobiltelefonra küldött kupon vonalkódját is. Olyan helyekre javasoljuk, ahol a vezeték útban lenne a vonalkódolvasás során.

Datalogic vonalkódolvasó ergonómia

A Datalogic erőssége a fejlesztésekben, hogy a felhasználóra koncentrál, a lehető legtöbb segítséget kíván nyújtani a pontos és gyors munkavégzéshez. Zajos környezetben a sikeres olvasást a megszokott hangjelzés mellett egy zöld ponttal is jelzi a kezelőnek.

Omni-direkcionális vonalkód olvasás

Az Imager technológiából adódóan az olvasás irány érzéketlen, azaz mindegy, milyen pozícióban tartjuk a vonalkódot a szkenner elé. A célzást 2 db kék fényű LED könnyíti meg. A gyors vonalkód olvasás, a könnyű célzás, egyértelmű visszajelzés a sikeres olvasásról együttesen gyorsabb munkát, nagyobb áteresztőképességet biztosít a kasszáknál.

A Datalogic QuickScan QBT2400 vonalkódolvasó tablethez

A Bluetooth HID profilon keresztül csatlakoztathatjuk akár Android vagy iOS tablethez vagy mobiltelefonhoz is. A Bluetooth 3 Class 2 technológia 25 m adatátvitelre képes a vonalkódolvasó és a bázisállomás, vagy mobil készülék között. A Datalogic QuickScan QBT2400 vonalkódolvasó strapabíró, tokozása megfelel az IP42 minősítésnek. A vonalkódolvasó ellenáll 1,5 m magasból történő esésnek.

Datalogic QBT2400 vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei

 • Kiskereskedelemben egyedüli vagy kiegészítő vonalkódolvasóként a kasszákhoz, elektronikus kijelzőkről is olvas
 • Könyvtári és irattári alkalmazásokban olvasójegyek, iratazonosítók gyors olvasásához
 • Gyógyszertárakban receptek vonalkódjainak olvasására
 • Konferenciákon, rendezvényeken MMS-ben küldött regisztrációs kódok, belépőjegyek olvasására
 • Tömegközlekedésben és légi közlekedésben elektronikus menetjegyek, beszállókártyák olvasására