További információ

A Datalogic születése 1972-re datálható, Romano Volta alapította az olaszországi Bologna közelében. Kezdetekben elektronikai alkatrészeket gyártottak, de hamarosan a foto-szenzorok kerültek a fókuszba. A nemzetközi piacokra történő kilépést hamarosan újabb gyárak felépítése követte.

Datalogic — vonalkódolvasó és mobil terminál széles választékban

Ma elmondhatjuk, hogy a Datalogic a legnagyobb vonalkódolvasó és mobil terminál gyártó, mely a teljes gyártást Európában végzi. Az olaszországi gyárak mellett 2006-ban a Datalogic gyárat épített a szlovákiai Trnava-ban is.

A folyamatos cégfelvásárlások után mérföldkövet jelentett az amerikai PSC felvásárlása, mely a vonalkódolvasóiról volt világszerte ismert. Ma a Datalogic a világ 30 országában közvetlen kereskedelmi képviselettel van jelen, 12 fejlesztő központot üzemeltet, 1000 szabadalmat jegyez, több, mint 300 mérnököt és világszerte 2000 embert foglalkoztat.

Az automatikus azonosítás terén főként az iparban, logisztikában, postai szolgáltatások és légi közlekedés terén nyújt kiemelkedő megoldásokat. Az ipari automatizálás, automatikus adatgyűjtés, a kép felismerő megoldások a Datalogic fő erősségei, természetesen a világszerte elismert kiskereskedelmi vonalkódolvasók és megoldások mellett.

A Datalogic magyarországi partnere a Smartindy Kft.

Teljes portfólióval, tanácsadással, integrációval, működő rendszerekkel és terméktámogatással elérhetőek a Datalogic termékek budapesti és szegedi bemutatótermünkben.