Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó

Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó fő tulajdonságai

 • Vezetékes kivitel
 • Irodai és kereskedelmi környezetbe
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,5 m magasból beton felületére történő esésnek
 • Olvasási távolság: 30 cm
 • LED 610-650 nm, zöld LED a sikeres olvasáskor
 • 1D és 2D kódokat olvas
 • Interfész: RS-232, USB és PS/2 Y kábel
 • Opció: állvány kéz nélküli módhoz
 • Gyártói jótállás: 5 év

Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó

A Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó belépő szintű termék az Imager vonalkódolvasók között. Speciálisan a “non-food” kiskereskedelem igényeit szem előtt tartva fejlesztettek ki. A HD3430 a Heron sorozat 2D vonalkód olvasási képességgel kiegészített tagja. Kiválóan olvas 1D, 2D, Postal és halmozott vonalkódokat. Design tekintetében illeszkedik a Heron sorozat filigrán és ergonomikus kialakítású vonalkódolvasó családjába. Elsősorban a kasszák mellett valamint dokumentumok és számlák feldolgozásnál alkalmazhatóak bankokban és más pénzügyi szolgáltatóknál. A Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó alkalmas fényképek készítésére is dokumentumokról.

Datalogic Heron HD3430 – ergonomikus kialakítás, teljes műszak kifáradás nélkül

A Heron HD3430 kisméretű, könnyű, ergonomikus kialakítású, teljes műszak alatt kifáradás nélkül, kényelmesen használható. Kiválóan olvassa a legtöbb 1D és 2D vonalkódot, nagy látószögének és kiterjesztett pásztázási területének köszönhetően optimális hosszú műszakok alatti folyamatos használatra. A nagy látószögnek és a vékony, fényes pásztázó vonalnak köszönhetően hosszú kódok is olvashatók az olvasási távolság megnövelése nélkül. A Datalogic Heron HD3430 kiválóan olvassa a kompozit és halmozott vonalkódokat is.

Datalogic Green Spot – könnyen értelmezhető visszajelzés a sikeres vonalkódolvasásról

A sikeres vonalkódolvasást a szokásos csipogó és LED-es jelzésen kívül a Datalogic szabadalmaztatott „Green Spot” eljárásával is visszajelzi. A sikeres olvasás befejezéskor a vonalkódon egy zöld fénypont jelenik meg. Ez különösen előnyös zajos környezetben vagy olyan helyen, ahol a hangjelzés nem megengedett. A zöld fénypont előnyös akkor is, ha a vonalkódolvasót állványba helyezve, prezentációs üzemmódban használják. Ilyenkor a zöld fénypont, mint mutató, meggyorsítja a vonalkód megfelelő pozicionálását. A Heron vonalkódolvasó polifónikus hangjelzésre képes.

Heron HD3430 állvány kéz nélküli vonalkódolvasáshoz

A vonalkódolvasó alkalmazási lehetőségeit bővíti egy speciális állvány, amelynek karja többféle szögbe beállítható vagy akár teljesen lehajtható, összecsukható a talpával. Állványként biztosítja az optimális beállítást a prezentációs üzemmódhoz, összecsukva tartóként funkcionál.

Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó – ellenáll a mindennapos használatnak

A Datalogic Heron HD3430 2D vonalkódolvasó ellenáll a mindennapos kemény igénybevételnek. A vonalkódolvasó tokozása megfelel az IP40 minősítésnek. A vonalkódolvasó 1,5 m magasról leejtve sem sérül meg.

Datalogic Heron HD3430 vonalkódolvasó javasolt alkalmazási területei

 • Kiskereskedelemben egyedüli vagy kiegészítő vonalkód olvasóként a kasszákhoz (nem élelmiszer jellegű üzletekbe)
 • Könyvtári és irattári alkalmazásokban
 • Gyógyszertárakban receptek vonalkódjainak olvasására
 • Egészségügyi alkalmazásokban