Extreme Networks RFS 4000 WLAN kontroller a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Extreme Networks RFS 4000 WLAN kontroller

Extreme Networks RFS 4000 WLAN kontroller – Költséghatékony teljesítmény és nagy teljesítmény

Az Extreme Networks RFS 4000 WLAN kontroller 802.11n integrált vezérlőt arra tervezték még a Motorola szakemberei, hogy költséghatékonyan biztosítsa bármely iroda, vagy a távoli telephely nagy teljesítményű, átfogó és biztonságos vezeték nélküli és vezetékes hálózati szolgáltatásait. Az RFS 4000 WLAN kontrolleren keresztül az egész vezeték nélküli hálózat központilag menedzselhető csökkentve az IT költségeket.

Központi felügyelet Extreme Networks RFS4000 kontrolleren keresztül

Nem számít, milyen a hálózati igénye van a fiókirodának, az Extreme Networks RFS 4000 biztosítja

  • hangátvitel támogatás (jelenleg Voice over WLAN – VoWLAN), vezetékes – mobil összetartást (FMC) és a jövőben az IP PBX szolgáltatásokat,
  • gazdag video támogatást, beleértve videokonferencia és videó megfigyelő,
  • többféle helymeghatározási technológiák, mint a Wi-Fi és az RFID,
  • támogatja a több RF technológiák, ideértve a jövőbeni technológiák, mint a Wi-MAX.

Az Extreme Networks RFS4000 az egyetlen olyan termék a maga kategóriájában, amely kétsávos hozzáférést és párhuzamosan Mesh szolgáltatásokat kínál, valamint ingyenes 24/7 biztonsági védelmet biztosít (Wireless Intrusion Protection System – WIPS).

RFS4000 – konvergens felületen

Az Extreme Networks RFS4000 egy teljesen integrált 802.11n vezeték nélküli vezérlő, 802.11n hozzáférési pont, vezetékes switch 5 POE porttal, valamint IPSEC VPN / tűzfal / WIPS biztonság, RADIUS és DHCP szerver, helyzet meghatározó és RFID motor, tartalék 3G WAN kapcsolat és több.

RFS4000 - Wi-NG Operációs rendszer: egységes hang-, adat-és RF menedzsment felület

Tökéletesítse üzleti folyamatait az azonos felületről menedzselhető vezeték nélküli hang-, video-, adat- és többszörös RF technológiákkal – például: RFID, Wi-Fi (beleértve a 802.11n) és jövőbeli technológiák, mint a Wi-MAX. Zavartalan roaming a gazdag vállalati szintű funkciók, között egészen L2 / L3 szintig, rugalmas képességek, átfogó biztonsági, fizetős minőségű hang- és egyéb értéknövelt szolgáltatások, mint például a multi-RF helymeghatározás.

RFS4000 - Valós idejű helymeghatározási rendszer (RTLS)

Az Extreme Networks RFS4000 gazdag helymeghatározási szolgáltatást nyújt, lehetővé teszi a valós idejű vállalati eszköz-követést 802.11, RFID és a harmadik fél által biztosított helymeghatározási megoldásokkal – beleértve az ipari vezető szereplőinek (AeroScout, Ekahau, Newbury Networks) termékeit. Szabványokon alapuló támogatás: EPC Global ALE felület az aktív és a passzív címkék feldolgozására és adatok szűrésére, valamint EPC Global LLRP felületet a passzív RFID címkék támogatására.

RFS4000 - Szerep-alapú vezetékes / vezeték nélküli tűzfal

Biztosítja és védi a vezetékes és vezeték nélküli hálózati támadások és az illetéktelen hozzáférés ellen Layer 2 és Layer 3 szinten állapotvizsgálattal, identitás és a helyfüggő szabályok biztosítják a hálózati hozzáférés ellenőrzését.

3G vezeték nélküli WAN kapcsolat

Támogatja a 3G vezeték nélküli kártya kapcsolódását a WAN hálózathoz, amikor az elsődleges WAN kapcsolat sikertelen.
RFS4000 - Smart RF menedzsment
Új generációs öngyógyító technológia: lehetővé teszi, hogy a WLAN automatikusan és intelligensen alkalmazkodni tudjon az RF környezet változásaihoz, a lefedettségben előfordul váratlan hiányosság megszüntetése érdekében.

RFS4000 - Fürtök és hibakerülő szolgáltatások

Támogatja a több szintű redundanciát és a hibakerülő képességek biztosítják a magas rendelkezésre állást. Létrehozható egy virtuális IP hálózat (egy VLAN) ezáltal a fürt úgy használható a mobil készülékek és a vezetékes infrastruktúra számára, mint egy alapértelmezett átjáró. Beépített DHCP / AAA szerver szinkronizált hibakerülés; multiplatform licenc megosztását teszi lehetővé költséghatékony hálózatok telepítését.

Adaptív AP támogatás

36 db AP-5131 802.11 a / b / g vagy AP-7131 802.11 a / b / g / n Adaptive hozzáférési pont kapcsolódhat 1 RFS4000-hez, és 216 hozzáférési pont 1 klaszterhez.