Extreme Networks AP6522 Access Point a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Extreme Networks AP6522 Access Point

Extreme Networks AP6522 Access Point - Profi vezeték nélküli hálózat egyszerűen és alacsony üzemeltetési kölséggel

A Extreme Networks AP6522 Access Pointot kis- és közepes áruházak vagy raktárak vezeték nélküli feladatainak ellátására tervezték, de könyvtárak, irattárak, irodaépületek WLAN hálózatának kialakítására is tökéletesen alkalmas. Sokoldalú és önálló AP telepítési és üzemeltetési költsége alacsony, biztonságos, megbízható, támogatja a 802.11n kommunikációt.

Virtuális kontrollerként akár 24 szomszédos hozzáférési pont működését irányíthatja. Tartalmaz egy MIMO rádiót, amelynek kiváló az érzékenysége, és egy GigE WAN uplink portot. A beágyazott Wing intelligencia biztosítja, hogy leghatékonyabb út mentén történjen az adatforgalom továbbítása, a szolgáltatás minőségének romlása és a biztonság feláldozása nélkül. Ez a topológia lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózat lefedettségének bővítését ott, ahol az ethernet kábelezés költsége megfizethetetlen, vagy más módon kivitelezhetetlen.

Extreme Networks AP6522 - Automatikus csatorna és a teljesítmény optimalizálása

A SMART RF jellemzője, hogy a kontroller automatikusan optimalizálja teljesítményt és a csatorna kiválasztását, így minden felhasználó mindig megkapja a kiváló minőségű hozzáférést és a mobilitást.

Extreme Networks AP6522 – magas szintű megbízhatóság

A központi és megelőző intelligencia optimalizálja a hálózati rendelkezésre állást, dinamikusan érzékeli a gyenge vagy hibás jeleket, amennyiben elérhető biztonságosan irányítja a felhasználót alternatív AP-hoz, illetve javítja a jelet, automatikusan kitölti RF lyukakat és biztosítja a folyamatos hozzáférést mobil felhasználók számára teljes 802.11n teljesítmény mellett. Egyszerűsíti és csökkenti a beszerelés költségét szabványos Power-over-Ethernet (PoE) használatával 802.3af szabvány szerint.

Extreme Networks AP6522 - Többsávos működés, mobilitás és alkalmazás támogatás

Használható a 2,4 GHz-es és 5,0 GHz-es frekvenciasávokban.Támogatja a gyors biztonságos barangolást a cellák között. Továbbá támogatja a hívásengedélyezést az optimális VoWLAN teljesítmény érdekében, valamint a video továbbítást és adatátvitelt a 802.11a/b/g/n ügyfelek számára.

AP6522 - Terheléselosztás megelőző roaming és a sebesség skálázás

Növeli a vezeték nélküli hálózat megbízhatóságát és a rugalmasságát, hogy támogassa a kritikus alkalmazásokat.