Honeywell Xenon 1950 g vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell Xenon 1950 g vonalkódolvasó

Honeywell Xenon 1950 g vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetékes vonalkódolvasó
  • Irodai, kereskedelmi környezetbe
  • Olvasási szög: horizontálisan 48°, vertikálisan 30°
  • Omni-direkcionális olvasás, Area imager
  • 1D / 2D, PDF, DOT, OCR kódokat olvas
  • Interfész: USB, RS-232, RS-485
  • Esési tolerancia: ellenáll 1,8 m magasból 50 alkalommal történő esésnek
  • Gyártói jótállás: 5 év

 

Honeywell Xenon 1950g — nagy sebesség és hibatűrés

 

A hibásan nyomtatott vagy sérült vonalkódok olvasásával való küzdelem frusztrációt okoznak a pénztárosoknak. A hosszú sorok kényelmetlenséget és bosszúságot okozhatnak az ügyfeleknek és végül a kereskedők elveszíthetik a bevételeiket. A Honeywell 1950g vonalkódolvasó küldetése a kiváló áteresztőképesség biztosítása a kasszáknál, és ezen a kritikus fontosságú ponton a pozitív vásárlói élmény biztosítása. Ezáltal a hűséges ügyfelek megtarthatóak a pénztárnál történő gyors, pontos és barátságos kiszolgálás révén.

 

Strapabíró vonalkódolvasó — alacsony TCO

 

A Honeywell 1950g vonalkódolvasó ellenáll 1,8 méter magasból betonra történő esésnek is, akár 50 alkalommal. Az IP41 tokozás emellett por és cseppálló besorolást is takar, így a Honeywell 1950g osztályában vezető a tartósság tekintetében. Ez jelentősen csökkenti a szkenner üzemeltetési költségeit, hosszabb életciklust jelent, így pedig alacsonyabb a teljes élettartam költség.

 

Üzembiztos vonalkódolvasás nagy távolságból is

 

A Xenon XP 1950g szkenner kiskereskedelmi környezetben kiválóan helytáll még akkor is, amikor nagyobb távolságról vagy akár sérült vonalkódokat kell leolvasni. Mindez csökkenti a munkatárs igénybevételét, vagyis csökkenti a többletmunkát. Akár magasabban lévő polcokról, vagy az alsó polcról is képes leolvasni a vonalkódokat lehajolás és különösebb közelítés nélkül. A Xenon XP 1950g fekete vagy „pénztárgép fehér” színben kapható, hogy esztétikailag is megfeleljen bármilyen környezetben.