Getac V110 2in1 ipari laptop a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Getac V110 2in1 ipari laptop

Getac V110 2in1 ipari laptop fő tulajdonságai

 • CPU: Intel Core i7-4600U 2.1 GHz, Intel Core i5-4300U 1.9 GHz
 • 4GB DDR3L RAM (bővíthető 8GB)
 • Operációs rendszer: Windows 7 Pro, Windows 7 Pro
 • 11,6″ TFT LCD HD (1366×768 pixel)
 • Interfész: RS-232, RJ-45, USB, 24 pin (opcionális: GPS, WLAN, WWAN
 • IP65 tokozás, -20°C – 50°C
 • Esési tolerancia: ellenáll 1.8 m magasból betonra történő esésnek
 • Biztonság: Intel vPro Technology, TPM 1.2, NIST BIOS
 • Opcionális: 13.56 MHz RFID, érintés nélküli intelligens kártyaolvasó
 • Opcionális: HD webcam
 • Gyártói jótállás: 3 év

Getac V110 2in1 ipari laptop

 

Az ötödik generációs Getac V110 teljesen robusztus laptop, amely nagyméretű, 11,6” szélesképernyős kijelzővel rendelkezik, mindezt vékony és könnyű kivitelben. A V110 ipari laptopot kompromisszumok nélküli teljesítményéhez jellemzi, amit többek között egy hatalmas 8. generációs Intel® Core ™ processzor, valamint a flash tárolás biztosít. Getac V110 egy mozdulattal átalakítható tabletté is.

 

Getac V110 LumiBond®  technológiával

 

A V110 nagyméretű, 11,6” kijelzővel rendelkezik, amely a LumiBond® 2.0 technológiát használja a hihetetlen tisztaság érdekében. Kiválóan használható mind beltéren, mind pedig kültéren akár közvetlen napfényben is.

A V110 maximálisan kihasználja a forradalmian új LumiBond 2.0 érintőképernyő-technológiát, amely a kijelző üvegét az érintőképernyővel és az LCD-vel köti össze, ami olyan megjelenítést hoz létre, amelyen a színek élesebbek, mint bármely más robusztus laptop képernyőjén. Négy speciális érintési módot tartalmaz (érintés, kesztyű vagy toll mód, valamint opcionális digitalizáló mód). A mellékelt keményvégű ceruza lehetővé teszi az aláírások rögzítését, valamint a rajzok, térképek vagy űrlapok esetében a szabad jegyzetelést.

 

Dupla akkumulátor a korlátlan energiaellátás érdekében

 

A V110 egyedi, cserélhető, „dupla akkumulátor” kialakítása lehetővé teszi a végtelen, megszakítás nélküli üzemmódot. Ez azt jelenti, hogy bármikor eltávolíthatja a két újratölthető akkumulátor egyikét, és kicserélheti egy másik, feltöltött akkumulátorra anélkül, hogy leállítaná az alkalmazásokat vagy a Windows operációs rendszert.

 

Getac V110 ipari laptop teljes méretű billentyűzettel

 

A Getac V110 teljes méretű, vízálló membrán billentyűzettel rendelkezik. 88 szabványos méretű, „sziget stílusú” független gombja páratlan prémium érzetet és fokozott tartósságot biztosít. A V110 billentyűzete 56% -kal nagyobb, mint a Toughbook CF-19 billentyűzete, így a billentyűzet a szokásoshoz hasonló módon használható. A vörös háttérvilágítás csökkenti a szem igénybevételét, így segít csökkenteni a fáradtságot.

 

Ipari laptop túlélésre tervezve

 

A masszívan robusztus V110 ipari laptopot a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával építették. A V110 fő vázszerkezete magnézium ötvözetből precíziós eljárással öntött szerkezet. A magnézium ötvözet egy hihetetlenül erős szerkezeti fém, ami egyúttal a világ egyik legkönnyebb súlyú, mégis elképesztően masszív anyaga. Ezt kombinálta a Getac egy fejlett, robusztus polimerrel a kevésbé sérülékeny területeken. Gumírozott abszorpciós polimer borítás védi az értékes elektronikai alkatrészeket a legsérülékenyebb pontokon.