További információ

Az ADS-TEC Industrial IT GmbH az ADS-TEC Holding GmbH 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata. A Stuttgart melletti nürtingeni székhelyű, drezdai gyártóteleppel rendelkező, tulajdonos által vezetett családi cég több mint 300 embert foglalkoztat.

ADS-TEC — csúcskategóriás ipari panel PC, ipari monitor, tablet és járműterminál 

A cég 40 éve fejleszt és gyárt ipari számítástechnikai és informatikai rendszereket olyan ágazatok számára, mint az automatizálás, a logisztika, az orvostudomány, az autóipar és a mérnöki ipar. Bevált informatikai megoldásai, amelyek hardver- és szoftverkomponenseket is tartalmaznak, az ipari felhasználásra szánt rendszerek átfogó választékát kínálják. Termékpalettájuk innovatív és jövőorientált, az ipari géptermináloktól az ipari panel PC-kig, tábla PC-kig és az egyedi termékekig mindent lefed.

Az ADS-TEC hardvereinek integrálása saját Smart-inFlow IoT szolgáltatási platformunkkal hatékony eszköztárat biztosít az Ipar 4.0 kihívásainak való megfeleléshez.

ADS-TEC robusztus járműterminálok, tabletek és panel PC-k magyarországi forgalmazója a Smartindy Kft.

Az ADS-TEC magyarországi disztribúra a Smartindy Kft, széles körű termékválasztékkal, tanácsadással és integrációval támogatjuk a beruházásokat budapesti és szegedi bemutatótermeinkben.