További információ

A Brother nemzetközi gyártó és forgalmazó, valódi világmárka az elektronikus termékek piacán. Eredetileg 100 évvel ezelőtt alapították, a Japánban található Nagoya városban. Gazdag történelme Európában 50 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A Brother 1958 óta működik Írországban a Brother Group Global csoport tagjaként. Az írországi telephely jelenleg értékesítési / marketing, raktározási és támogatási központként működik. Közép-Európában a lengyel leányvállalat segíti az értékesítési, a marketing, raktározási és elosztási feladatokat.

A Brother csoport világszerte 17 telephelyen gyártja termékeit és biztosít szolgáltatásokat, (beleértve a Brother Industries, Ltd. négy gyárát is), 44 országban 52 helyen értékesít a világon.  (2013. áprilisi adat).

BROTHER — laminált címkéket nyomtató feliratozógép, direkt termál blokk- és címkenyomtató, full ipari termál-transzfer nyomtató

Termékskálájuk a kezdetek kezdetén főként háztartási és ipari varrógépek piacát fedte le, mostanra ez jelentősen kibővült, ipari megmunkáló készülékeket, infokummunikációs és irodatechnikai készülékeket - úgy mint nyomtatók, multifunkciós készülékek, fax készülékek, címkenyomtatók, szkennerek és a hozzájuk tartozó eredeti kellékanyagok - is nagy sikerrel forgalmaznak. A Brother márkanév talán az irodatechnikai eszközök piacán a legismertebb, azonban már 1988-ban is fejlesztettek címkézőgépet.

A BROTHER a laminált címkéket nyomtató feliratozógépek és a direkt termál blokk- és címkenyomtatók mellett, nemrégiben bevezette az első full ipari, termál-transzfer címkenyomtatót is, ezáltal minden nyomtatási igényre fellelhető megfelelő nyomtató a portfóliójukban.

A BROTHER magyarországi partnere a Smartindy Kft.

A BROTHER magyarországi partnere a Smartindy Kft, teljes termékválasztékkal, szervizszolgáltatásokkal, tanácsadással és integrációval támogatjuk a beruházásokat budapesti és szegedi bemutatótermeinkben.