További információ

A Casio alapítása a II. világháborút követő japán újjáépítésig nyúlik vissza. Mr. Kashio 1946-ban alapította cégét, melyet egy akkori szabadalmi ötlete, a “szipkagyűrű” alapozott meg. Az ebből a termékből felhalmozott tőke inspirálta arra, hogy az ötvenes években robbanásszerűen fejlődő elektronikai ipar felé forduljon. 1957-ben szabadalmaztatta a fivéreivel közösen kifejlesztett – a világon legelső – elektromechanikus számológépét. Ennek gyártására jött létre ugyanebben az évben a Casio Computer Corporation.

Számos szabadalom után ma már a Casio elsősorban számológépeiről, hangszereiről, fényképező gépeiről és természetesen a 80-as évek óta karóráiról híresült el világszerte. Napjainkban a világ összes kontinensén jelen van termékeivel.

Casio vonalkódos PDA, ipari adatgyűjtő – kiváló minőség kedvező áron

Mr. Kashio üzleti sikereit annak köszönhette, hogy fejlesztéseinél a profiton túlmenően arra törekedett, hogy könnyebbé tegye az emberek életét, hasznára legyen az egész társadalomnak. Üzleti filozófiájának tömör összefoglalása lett a Casio szlogenje: “Kiváló minőséget elérhető áron”. A Casio termékeire ez a mai napig igaz is, nem üres marketing fogás volt.

A “kiváló minőség elérhető áron” a Casio vonalkódos adatgyűjtők esetében is része a cég törekvéseinek. Japános alapossággal tervezett és kiváló minőségben gyártott vonalkódos adatgyűjtői rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkeznek. A Casio adatgyűjtők meghibásodási rátája kiemelkedően alacsony. A japánokra jellemző megfontolt tempóval fejlesztik adatgyűjtőiket viszonylag hosszú életciklussal. Nem a legújabb trendeket követik, azonban minden modell kiforrott, megbízható, hosszú élettartamú, jól használható eszköz kiemelkedő jellemzőkkel.

Casio - a Smartindy Kft. magyarországi kiemelt partner és szerviz

A Smartindy Kft. a Casio kiemelt kereskedelmi és szervizpartnere Magyarországon. A vonalkódos adatgyűjtők garanciális és garancia utáni szervizét a Casio által minősített budapesti és szegedi szervizünkben végezzük – gyári technológiával.