További információ

A Getac egy tajvani multinacionális technológiai vállalat, amely a robusztus számítógépek, táblagépek és járműterminálok egyik legnagyobb beszállítója, emellett mobil videorendszerekre, mechanikai alkatrészekre, autóalkatrészekre és repülőgép-kötőelemekre specializálódott. Széleskörű robusztus számítástechnikai termékcsaládot kínál, beleértve a laptopokat, táblagépeket. A Getac a vertikális piacok széles skáláját szolgálja ki, beleértve a katonai és védelmi, bűnüldözési, közbiztonsági, segélyszolgálati, közüzemi, természeti erőforrások, olaj és gáz, távközlési, szállítási és ipari gyártási piacokat.

A Getac-et 1989. október 5-én hozták létre a GE Aerospace-szel közös vállalatként, védelmi elektronikai termékek szállítására.

GETAC — prémium kategóriás, robusztus számítógép, táblagép és járműterminál

2012-ben a cég bemutatta a Getac Z710-et, a világ első robusztus 7 hüvelykes Android táblagépét.

A Getac számos technológiai áttörést ért el, amelyek javítják a számítógépek veszélyes környezetben való használatának teljesítményét és biztonságát, többek között:

  • QuadraClear® napfényben olvasható kijelzők
  • Éjjellátó külön lencse nélkül
  • Fejlett energiatakarékos technológia
  • Az iparág első rezisztív multi-touch kijelzője kesztyűben való használatra
  • Iparágvezető 3 év garancia teljesen robusztus számítógépeire

Smartindy Kft — a GETAC magyarországi disztribútora

A Getac termékeinek magyarországi forgalmazója a Smartindy Kft, teljes termékválasztékkal, szervizszolgáltatásokkal, tanácsadással és integrációval támogatjuk a beruházásokat budapesti és szegedi bemutatótermeinkben.