További információ

Az UROVO TECHNOLOGY vállalatát, 2006-ban alapították, jelenleg több mint 1200 alkalmazottal és több mint 10 leányvállalattal rendelkezik, amelyek több mint 100 országot és régiót fednek le.

UROVO — Ipari vonalkódos PDA, vonalkódos és RFID adatgyűjtő, viselhető terminál és gyűrűszkenner, ipari tablet, mobil és asztali címkenyomtató

A cég intelligens adatgyűjtő terminálok, intelligens POS terminálok és speciális nyomtatók tervezésére, kutatására és fejlesztésére, gyártására és értékesítésére összpontosít. Ez az egyik legkorábbi vállalat Kínában, amely az ipari mobilalkalmazás-termékek kutatására és fejlesztésére összpontosít.

Az alapvető technológiában gyökerező és az ipar innovatív alkalmazásaira összpontosító Urovo intelligens terminálokon alapuló digitális megoldásokat kínál a logisztika, a kiskereskedelem, a pénzügy, az orvosi ellátás, a gyártás, a kormányzati, a közlekedési ágazatok, illetve más iparágak ügyfelei számára.

Az Urovo termékeit a mai trendeknek megfelelő design, korszerű technikai megoldások és kiváló ár-érték arány jellemzi.

Európai kirendeltségeiknek köszönhetően a gyors ellátás biztosított, mind a termékek, mind a kiegészítők és az esetlegesen szükséges szerviz alkatrészek tekintetében. Eszközeik üzemeltetését hatékony terméktámogatással segítik.  

Smartindy Kft. — az UROVO magyarországi forgalmazója

A Smartindy Kft. az Urovo egyik kiemelt disztribúciós partnere Magyarországon. Végfelhasználók mellett kiszolgálunk viszonteladó partnereket is.