Mobil jegyértékesítés a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Mobil jegyértékesítés

Bevezetés

Mobil jegyértékesítés

Mobil jegyértékesítésre szükség lehet a szórakoztatóiparban, kulturális eseményeken, sportrendezvényeken, kalandparkokban, kiállításokon. A mobil jegyértékesítés lehetővé teszi, hogy egy mobil kézi adatgyűjtő segítségével jegyeket értékesítsen, nyomtasson és fizettessen bárhol tartózkodik éppen.

A mobil adatgyűjtővel egybeépített jegynyomtató és bankkártya olvasó terminál egy kézben elfér, WLAN vagy 3G adatkapcsolaton keresztül az információk valós időben elérhetők vagy továbbíthatók a vállalati rendszer felé.

Az értékesítési lehetőségek minden formájának kihasználásával maximalizálhatja bevételeit. Az elővételi (online) és jegyirodai értékesítés mellett a mobil jegyértékesítés lehetősége a legeredményesebb, kiváltképp a turisztika területén.

Milyen területen alkalmazható sikeresen a mobil jegyértékesítés?

  • Turisztikai látványosságok belépőjegyei
  • Kalandparkok, szórakoztatóipar
  • Múzeum, kiállítások, tárlatok belépőjegyeinek értékesítése
  • Parkolási díjszedés
  • Járműfedélzeti értékesítés (autóbusz, vasút, városnéző túrajáratok)
  • Járműfedélzeti értékesítés (vasút, repülő másodlagos értékesítése

Egyedi megoldások, interfészelés külső rendszerekkel

A mobil jegyértékesítés funkciói minden esetben egyedi igények alapján kerül kialakításra. A feladatra szabott szoftvert az Ön igényei alapján úgy készítjük el, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen, ne igényeljen túl sok oktatást az átállás a mobil rendszerre.

A mobil jegyértékesítési rendszer minden esetben szabványos felületeken keresztül interfészelhető a meglévő vállalati rendszerekkel.

Fedélzeti értékesítés

A mobil jegyértékesítés alkalmazás alkalmas a tömegközlekedésben vagy turisztikai szolgáltatások esetén a jármű fedélzetén történő jegyvásárlásra is. Amennyiben a fedélzeten más terméket is értékesít, így annak regisztrálása és fizettetése is megtörténhet egy eszközön. 

Parkolási díj beszedése a mobil jegyértékesítő alkalmazással

Mind a regisztráció, mind a jegy kiállítása és fizettetése megvalósítható egy készülékkel. Az integrált PDA és nyomtató eszközhöz egy bankkártya terminál is csatlakozhat. Amennyiben szükséges, a készülék kamerájával fénykép is készülhet!

Parkolási díj beszedése a mobil jegyértékesítő alkalmazással
Parkolójegy kiállítása PDA-n

Oldal Lábléc