Mobil jegyértékesítés

Mobil jegyértékesítésre szükség lehet a szórakoztatóipar, kulturális események, sportrendezvények mellett a tömegközlekedésben is. A mobil jegyértékesítés lehetővé teszi, hogy egy mobil kézi adatgyűjtő segítségével jegyeket értékesítsen, nyomtasson és fizettessen bárhol tartózkodik éppen.

A mobil adatgyűjtővel egybeépített jegynyomtató és bankkártya olvasó terminál egy kézben elfér, WLAN vagy 3G adatkapcsolaton keresztül az információk valós időben elérhetők vagy továbbíthatók a vállalati rendszer felé.

Az értékesítési lehetőségek minden formájának kihasználásával maximalizálhatja bevételeit. Az elővételi (online) és jegyirodai értékesítés mellett a mobil jegyértékesítés lehetősége a legeredményesebb, kiváltképp a turisztika területén.

Milyen területen alkalmazható sikeresen a mobil jegyértékesítés?

  • Turisztikai látványosságok belépőjegyei
  • Kalandparkok, szórakoztatóipar
  • Múzeum, kiállítások, tárlatok belépőjegyeinek értékesítése
  • Parkolási díjszedés
  • Járműfedélzeti értékesítés (autóbusz, vasút, városnéző túrajáratok)
  • Járműfedélzeti értékesítés (vasút, repülő másodlagos értékesítése

Egyedi megoldások, interfészelés külső rendszerekkel

A mobil jegyértékesítés funkciói minden esetben egyedi igények alapján kerül kialakításra. A feladatra szabott szoftvert az Ön igényei alapján úgy készítjük el, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen, ne igényeljen túl sok oktatást az átállás a mobil rendszerre.

A mobil jegyértékesítési rendszer minden esetben szabványos felületeken keresztül interfészelhető a meglévő vállalati rendszerekkel.

Ajánlatkérés

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...

Névváltozás

Üdvözli Önt a megújult Vonalkód Centrum!

Infografika - A Vonalkód Centrum és a Smartindy fejlődési lépcsői nevezetes évszámokkal

A megújult, több mint 20 éves szakmai tapsztalattal rendelkező Vonalkód Centrum 2019 óta Smartindy néven áll a rendelkezésére.

Itt olvashat bővebben arról, miért változtattuk meg a nevünket és lett a Vonalkód Centrumból Smartindy, vagy az ablak bezárásával folytathatja a böngészést a megújult weboldalunkon.