További információ

Az ipari vagy vállalati felhasználásra szánt táblagépek a professzionális felhasználók igényei szerint kialakított tabletek. A hagyományos táblagépektől alapvetően robusztus kialakításukban, távoli menedzselhetőségükben és értéknövelt szerviz és üzemeltetési szolgáltatásukban térnek el. Cserélhető akkumulátorral, fejlett adatbiztonsági szolgáltatásokkal és széles tartozék választékkal rendelkeznek.

A vállalati és ipari táblagépek élettartama többszöröse a hagyományos tableteknek, modell életciklusuk (modellváltás) a szokásos 1 év helyett 5-6 év. Így a flotta esetleges bővítése során beszerezhető azonos típusú táblagép, nem szükséges minden alkalommal új fejlesztést végrehajtani a szoftvereken. A hosszú modell életciklus egyben azt is jelentheti, hogy a vállalati tabletek nem az elérhető legújabb processzort vagy operációs rendszert használják, ám minden porcikájában kipróbált és tesztelt elemeket tartalmaznak – mely az üzembiztonságot szolgálja.

Az adatbiztonság a vállalati adatok védelme érdekében kulcsfontosságú, így a vállalati és ipari táblagépek szoftveres és hardveres adatbiztonsági koncepciók szerint lettek tervezve. Korlátozható a szoftverek letöltése külső forrásokból (pl. Google Play), illetve egyes modelleknél NFC azonosító szükséges az adatok hozzáféréséhez. A vállalati és ipari táblagép különféle menedzsment szoftverek segítségével távolról felügyelhető, így központilag frissíthető egy-egy alkalmazás, legyen bárhol is a világon az adott táblagép.

Ipari és vállalati táblagép –  beszerzési ár, üzemeltetés

Az ipari és vállalati táblagép beszerzési ára a felhasznált alkatrészek és szolgáltatások miatt magasabb, mint a hagyományos táblagépeké, azonban egy 3-5 éves üzemeltetést figyelembe véve a tulajdonlási összköltség (TCO) mégis sokkal alacsonyabb. Vállalati felhasználóknak ezért nem érdemes az alacsonyabb beszerzési árra fókuszálva a hagyományos táblagép mellett dönteniük.

A Smartindy kínálatában szereplő Getac, Honeywell, Urovo, Zebra ipari táblagépek alacsony TCO-t és problémamentes üzemeltetést biztosítanak. Szakértőink segítenek kiválasztani a megfelelő modellt és akár megtérülési számításokat is végeznek a vállalatokra szabva.