Honeywell Dolphin CT40 mobil adatgyűjtő a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell Dolphin CT40 mobil adatgyűjtő

Honeywell Dolphin CT40 mobil adatgyűjtő fő tulajdonságai

 • Irodai és kereskedelmi, valamint raktári és gyártási környezetbe
 • CPU: 2.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 660 octocore
 • 2 GB or 4 GB DDR4 RAM, 32 GB Flash 
 • Android 7.1 Nougat, elérhető: Android 8.1 Oreo
 • Színes érintő kijelző, 12.7 cm (5.0”) TFT
 • Érintőképernyő: kapacitív Multi-touch, Gorilla Glass 5
 • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, WLAN, Bluetooth, NFC, VPN, GPS support
 • 3G és 4G mobilkapcsolat
 • IP64 tokozás, -10°C – 50°C
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,2 m magasból történő esésnek betonra
 • 1D/2D Imager vonalkódolvasó
 • 13 Mp kamera, autófókusz
 • Gyártói jótállás: 1 év

Honeywell Dolphin CT40 mobil adatgyűjtő

Az Android ™ -ra és a Mobility Edge ™ platformra épített Dolphin ™ CT40 egy vállalati szintű, teljes érintőképernyős eszköz. Karcsú design kialakítással a kiskereskedelem számára lett optimalizálva. A Dolphin CT40 célja, hogy segítse a vállalkozásokat a zökkenőmentes vevői élmény és a gyors munkafolyamatok biztosításában.

Dolphin CT40 — univerzális munkatárs a kereskedelemben

Alkalmazható minden opratív feladatra, többek között például a készletkeresés, a raktári készletkezelés, a boltokban történő értékesítés és a rendelésfelvétel, valamint az üzletben történő átvétel vagy akár az áru kézbesítés céljából. A Dolphin CT40 egyben az Android Enterprise által ajánlott eszköz is, azaz robusztus, és hosszú élettartammal rendelkezik.

Honeywell CT40 — értékálló adatgyűjtő Mobility Edge platformon

A Honeywell Mobility Edge platformon épített Dolphin CT40 mobil adatgyűjtő kibővített termék-életciklust kínál, amely az Android öt generációja számára biztosít frissítéseket. A „jövőálló” Mobility Edge platform alacsonyabb TCO-értéket biztosít, így maximális megtérülést jelent az ügyfelek befektetésére. A Mobility Edge fejlett vállalati életciklus-eszközei lehetővé teszik a cégek számára az alkalmazások tesztelhetőségét és validálását. Felgyorsítja az alkalmazások telepítését a vállalkozáson belül használt eszközökre. Optimalizálja az eszköz teljesítményét, egyszerűsíti a szoftverfrissítéseket, az oktatást és a karbantartást és meghosszabbítja a termék teljes életciklusát.

Honeywell mobil eszköz integráció

A Honeywellhez csatlakoztatott alkalmazásfejlesztők által biztosított applikációk széles választékával, a harmadik féltől származó szoftverekkel és az átfogó kiegészítőkkel egyaránt kompatibilis. A Dolphin CT40 mobil adatgyűjtő több, mint egy hardver eszköz.  Az egyik legjobb integrált megoldás kiskereskedelmi és kis igénybevételű terepi környezethez - az üzlettértől a könnyű logisztikáig és a kiszállításig.

Honeywell Dolphin CT40 — gyors, megbízható, könnyen kezelhető

A Dolphin CT40 robusztus kialakítású, nagy teljesítményű nyolc magos chipkészlettel, gyors WiFi-vel és 4G LTE csatlakozással rendelkezik. A munkatársaknak gyors hozzáférést biztosít az üzleti szempontból kritikus információkhoz a nap bármely szakában. A masszív burkolat és a Corning® Gorilla® Glass5 képernyő védi az egységet a véletlen leesés okozta problémáktól, a karcsú, ergonómikus kialakítás pedig könnyen illeszkedik a kézbe, és egész nap kényelmesen használható.