Honeywell ScanPal EDA5S ipari PDA a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Honeywell ScanPal EDA5S ipari PDA

Honeywell ScanPal EDA5S ipari PDA fő tulajdonságai

 • Irodai és kereskedelmi, valamint raktári és gyártási környezetekbe
 • CPU: Qualcomm Snapdragon SM6115 8 magos processzor 2.0 GHz
 • Memória: 3GB RAM/32GB Flash vagy 4GB RAM/64 GB Flash + Micro SD bővíthetőség 128 GB-ig
 • Operációs rendszer: Android 11
 • 5,45″ színes LED érintőkijelző 1440×720 HD
 • Wi-Fi 802.11/ac, Bluetooth 5.0, NFC
 • opcionális LTE mobil adatkapcsolat, GPS
 • IP67 tokozás, Esési tolerancia: 1,2 m
 • Működési hőmérséklet: -10°C – 50°C
 • 1D/2D Imager vonalkódolvasó
 • 13Mp hátoldali és 5Mp előlapi kamera
 • Gyártói jótállás: 1 év

Honeywell ScanPal EDA5S ipari PDA

A Honeywell ScanPal EDA5S mobil számítógép Android 11 operációs rendszerrel és Qualcomm Snapdragon 8 magos processzorral van felszerelve, 3 GB/32 GB, 4 GB/64 GB memória opciókkal.  A biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 és opcionális 4G LTE interfészekkel biztosítja. Az EDA5S egyesíti a mai okostelefonok stílusos kialakítását és felhasználóbarát felületét a vállalatok számára szükséges funkciókkal és tartósságával. Ideális kiskereskedelmi, szállítási és logisztikai területek számára, front- és back-end rendszerek munkavállalói közötti kapcsolathoz.

Hétköznapi okostelefon, vállalati igényeknek megfelelő funkcionalitással

A nagy méretű, 5,45 hüvelykes érintőképernyő Gorilla Glass üveggel és az ergonomikus ipari kialakítás növeli a felhasználói élményt és kényelmet. A könnyű és vékony kialakításnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen, egy kézzel is kezelhetik az EDA5S adatgyűjtőt és ha nincs rá éppen szükségük, könnyedén zsebre is tehetik. A 13 megapixeles hátlapi kamera nagy felbontású fényképeket készít a kiváló minőségű képdokumentáció érdekében, míg az 5 megapixeles előlapi kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókommunikációban vegyenek részt. A ScanPal EDA5S a Honeywell kiváló minőségű S0703 standard szkenneregységével van felszerelve, amellyel gyorsan és pontosan azonosíthatunk akár sérült, rossz minőségű 1D/2D vonalkódokat is.

EDA5S – IP67 tokozás, 8 órás üzemidő

A ScanPal EDA5S strapabíró, IP67-tanúsítvánnyal rendelkező házzal rendelkezik, így kiválóan használható igényes környezeti feltételek között is. A tartósságát bizonyítja, hogy ellenáll akár többszöri, 1,2m magasból betonra történő esésnek is. A 3060 mAh-s Li-Ion akkumulátor könnyen cserélhető, egy teljes feltöltéssel körülbelül 8 órás működést biztosít megszakítás nélkül, illetve támogatja a 3.0 gyorstöltés funkciót is. Az EDA5S WWAN verzió egy nano és egy eSIM kártyát támogat egyidejűleg. Az alap kiegészítőkön kívül, amiket a mobil terminálhoz jár (akkumulátor, USB kábel és adapter) elérhető az EDA5S-hez 1 és 4 férőhelyes töltő állomás, 1+1 férőhelyes töltő (mobilterminál + pót akkumulátor), 4 férőhelyes akkutöltő, pótakkumulátor, csuklópánt, kijelző védő fólia és USB-s falra szerelhető tartó is.