Unitech PA760 ipari PDA a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Unitech PA760 ipari PDA

Unitech PA760 ipari PDA fő tulajdonságai

 • CPU: Qualcomm SnapdragonTM660 2.2 GHz nyolc magos processzor
 • Operációs rendszer: Android 10
 • Memória: 4 GB RAM/64 GB Flash + Micro SD bővíthetőség 128 GB-ig
 • 1D/2D vonalkódolvasó
 • Opció: Long range 2D vagy UHF RFID olvasóval ellátott pisztolynyél
 • Hátlapi kamera: 16 MP autofókusz, előlapi kamera: 5MP 
 • 5,45” Színes LCD érintőkijelző 1440x720
 • Bluetooth 5, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/k/r/v), 4G LTE, GPS
 • Opcionális NFC és/vagy ujjlenyomat olvasó
 • IP67 tokozás
 • Esési tolerancia: védőtok nélkül akár 1,5m, védőtokkal 1,8m magasból történő esésnek is ellenáll
 • Működési hőmérséklet: -20°C és +50°C között
 • Gyártói jótállás: 12 hónap

Unitech PA760 ipari PDA – sokrétű felhasználási potenciál

A Unitech PA760 egy rendkívül sokoldalú, változatos területeken alkalmazható ipari PDA. Számtalan vállalkozás meghatározott feladatainak megoldásában nyújthat támogatást, legyen szó raktárkészlet ellenőrzésről, kiskereskedelmi áruforgalom irányításáról, kültéri munkavégzésről, mint pl. parkoláskezelés és különböző létesítmények ellenőrzése, vagy akár repülőjegyek kezeléséről. Az Android 10 operációs rendszer zavartalan integrációt biztosít. Beltéri és kültéri munkavégzés esetében is kiválóan funkcionál a különféle vezetéknélküli adatkapcsolatoknak köszönhetően. A PA760 Dual-SIM mobilterminál nem csak Wi-Fi és Bluetooth kompatibilis, hanem támogatja a 4G LTE mobilinternet elérhetőséget és a GPS-t is. 

Extra nagy érintőkijelző, leállás nélkül cserélhető akkumulátor

A Unitech PA760 az ipari PDA-k között is kiemelkedően nagy, 5,45 inches, kapacitív LCD kijelzővel rendelkezik, többképernyős funkcióval. Erős napfényben is kitűnően olvasható. A képernyő megfelelő védelméről és karcmentességéről a Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik. Az IP67 besorolású tokozásnak köszönhetően a PA760 megfelel a legzordabb körülményeknek is, védőtok nélkül ellenáll akár 1,5m magasból betonra történő esésnek is, védőtokkal ugyanerre 1,8m magasból képes. Az eszköz tartósságát bizonyítja továbbá a leállás nélkül cserélhető (hot swap) 4000 vagy opcionális 6000 mAh kapacitású akkumulátor, amely 3 órán belül teljesen feltöltődik. 

PA760 nem mindennapi kiegészítőkkel – a fejlődés kulcsa az alkalmazkodás

A PA760 ipari mobilterminál alaptartozéka egy beépített 2D vonalkódolvasó, amely minden általános 1D, 2D vonalkódot és DOT kódot olvas. 16MP hátlapi kamera biztosítja a helyszíni dokumentálás lehetőségét és 5 MP előlapi kamera a videóhívások éles képminőségét. A cégek fejlődése, növekedése általában a gépparkban található eszközök modernebb típusokra történő cseréjét eredményezik. A PA760 esetében a korszerűsítés a kiegészítőkben rejlik, mivel 100%-ban személyre szabható a készülék. Rendelhető az alap készülékhez NFC- és/vagy ujjlenyomatolvasó is, biztonsági ellenőrzésekhez vagy személyazonosításhoz. A nagytávolságú 2D olvasóval ellátott pisztoly markolattal a PA760 ipari terminál akár magasraktári igényekhez is képes alkalmazkodni, kódtípustól függően 10-15 méteres távolságból is beolvassa a vonalkódokat, időt spórolva ezzel. A beépített UHF RFID író/olvasóval felszerelt pisztolynyél pedig nagyszerű lehetőséget nyújthat a vállalat számára, ennek az újabb technológiának a bevezetésére. Olvasási távolsága 6 méter és másodpercenként 750 RFID tag beazonosítására alkalmas.