Unitech PA768 ipari PDA a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Unitech PA768 ipari PDA

Unitech PA768 ipari PDA fő tulajdonságai

 • CPU: Qualcomm Snapdragon™ 6490 nyolcmagos processzor 2.7GHz
 • Operációs rendszer: Android 12
 • Memória: 6 GB RAM/64 vagy opcionális 128 GB Flash + Micro SD 1 TB-ig
 • WLAN modell (Wi-Fi 6E) vagy 5G modell (5G + Wi-Fi 6E)
 • Bluetooth v5.2, NFC
 • 1D/2D vonalkódolvasó, olvasási távolság max. 10m, OCR
 • Hátlapi kamera: 16 MP autofókusz, előlapi kamera: 5MP 
 • 6,3” Full-HD+ (2340X1080) LCD kijelző
 • 5100mAh akkumulátor, 7700mAh opció
 • IP65/68 védelem, esési tolerancia: 1,5m, védőtokkal 1,8m
 • Működési hőmérséklet: -20°C és +55°C között
 • Gyártói jótállás: 12 hónap

Unitech PA768 ipari PDA — a piacon elérhető legnagyobb kijelzővel

A PA768 a Unitech első robusztus mobil számítógépe, elérhető WLAN modell Wi-Fi 6E-vel, vagy 5G modell 5G és Wi-Fi 6E adatkapcsolattal egyaránt. Gyors vezeték nélküli kommunikációval, kültéri tartóssággal növelték a működési élményt a különféle alkalmazásokhoz, mint terepi szerviz, szállítás és logisztika. A PA768 adatgyűjtő büszkélkedhet jelenleg, a piacon elérhető legnagyobb, 6,3 ”(inch)-es Full-HD+ LCD kijelzővel, melynek felbontása 2340X1080 pixel.

Nagy hatótávolságú vonalkódolvasás, optikai szövegfelismerés (OCR)

A PA768 ipari PDA az opcionális flex ranges (közel-távoli) szkenner modullal akár 10 m távolságból is lehetővé teszi a vonalkódolvasást. Tökéletes megoldást nyújthat pl. raktári környezetben, ahol a raktári dolgozók kis és nagy távolságból olvashatnak be kódokat, akár többször, közvetlenül egymás után is, optimalizálva a munka hatékonyságát. Az OCR olvasás (szövegfelismerő készség) pedig egyszerűsíti a fárasztó gépelési folyamatot, ha pl. hivatalos iratokról, szállítmányokról kell leolvasni és digitálisan rögzíteni okmány számot, csomagazonosító számot, mindezt a gépelési hibázás minimalizálásával.

PA768 — ARCore technológia támogatással

A strapabíró PA768 az ARCore technológiát is támogatja, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kiterjesztett valóság alkalmazásokat hozzanak létre a felhasználói környezet érzékelésére és az információkkal való interakcióra. Az ARCore technológia átalakítja az emberek munkamódszerét, segít a raktárkezelésben, az elemek felkutatásában és azonosításában, lehetővé teszi a felhasználó képzését a termelési folyamatok végrehajtása során, a veszélyes területek jelzései pedig fokozott éberséget eredményeznek, korlátozva a baleseteket a szervizalkalmazásokban.

Magas szintű megbízhatóság és tartósság

A PA768 IP65 és IP68 vállalati védettséggel rendelkezik a víz és por bejutásával szemben. Emellett 1,5m-es, védőtokkal 1,8 m-es esésállóság teszi a igazán strapabíró eszközzé az adatgyűjtés, -kezelés és -követhetőség maximalizálásához az ipar és gyártás szinte minden gyakorlatában! Az 5100mAh-es, Hot-swap akkumulátorokkal 10-12 órás üzemidőre képes, igény esetén rendelhető hozzá 7700mAh-es nagykapacitású akkumulátor is. A készülékhez rengeteg különböző tartozék érhető el, melyekkel akár RFID környezetben is használhatjuk. Támogatja az MDM szoftvermegoldásokat és segédprogramokat, mint például az Airwatch, SOTI, Ivanti Wavelink és MoboLink.