Zebra TC51/56 vonalkódos ipari PDA a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra TC51/56 vonalkódos ipari PDA

Zebra TC51/56 vonalkódos ipari PDA fő tulajdonságai

 • Raktározási és gyártási környezetbe
 • CPU: Cortex A72 1,8 GHz, 64-bit hexa-core
 • 2 GB RAM, 16 GB Flash, Micro SD, SDXC
 • Android 6.0
 • Színes érintő kijelző, 5″  10,6cm,  WVGA, 1280×720
 • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r (WPA, WPA2, EAP)
 • IP67 tokozás, -10°C – 50°C
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,2 m magasból betonra történő esésnek
 • 2D vonalkódolvasó
 • 13 Mp kamera, autofókusz, LED Flash
 • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra TC51 / TC56 ipari mobiltelefon és PDA

A Zebra TC51 és TC56 vonalkódos ipari PDA zsebben is elférő komplett iroda az úton lévő munkatársaknak. Biztonságos kapcsolatot teremthetnek a vállalati rendszerekkel és külvilággal, közben a PDA teljes, ipari védettséget élvez a környezeti hatásokkal szemben.

Ipari tokozás – PDA vagy okostelefon funkciókkal

Zebra TC51 / TC56 Touch Android ipari mobiltelefon IP67 szintű védelmet kapott a környezeti hatásokkal (por és víz) ellen. A terepen dolgozó felhasználók egy 5” érintőképernyővel felszerelt okostelefon méretű adatgyűjtővel érhetik el a vállalati adatokat, telefonálhatnak, navigáció segítségével juthatnak el a célállomásig, leolvashatnak vonalkódokat és készíthetnek fényképeket, mindezt egyetlen eszköz segítségével. Mindeközben nem kell attól tartaniuk, hogy a készülék megsérül, vagy meghibásodik a strapabíró kialakítás miatt.

Zebra TC51/56 ipari mobiltelefon – biztonságos adatkapcsolat

A Zebra TC51 / TC56 ipari mobiltel terminál 802.11 ac rádión, Bluetoothon, és akár 4G mobil hálózaton keresztül biztosít kapcsolódást a vállalati informatikai rendszerhez. Beépített 2D Imager vonalkódolvasó segítségével gyűjthetjük az adatokat. Beépített 13 Mpkamerával fényképeket készíthetünk és továbbíthatunk.

Zebra TC51 / TC56 ipari mobiltelefon és PDA – tartozékok a mindennapi munkavégzéshez

A tartozékok széles választéka lehetővé teszi az TC51 / TC56 egyszerű testre szabását, hogy a készülék megfelelhessen egyedi üzleti igényeinek. Akkumulátorral együtt is 250 gramm alatt marad a készülék összsúlya, ezért folyamatos használata sem megterhelő. Maximális hangminőség és funkcionalitás a hang- és adatátvitelre tervezett eszköz kitűnő hang élményt biztosít.

Push-to-talk – ingyenes beszélgetés egy gombnyomásra

A funkciók közé tartozik a gombnyomásra történő beszélgetés indítás (PTT), azaz walkie-talkie jellegű azonnali kommunikáció WLAN hálózaton keresztül, illetve az IP alapú telefónia támogatása, partner szoftver felhasználásával, hogy az asztali telefon funkciói átvihetők legyenek a mobil terminálra.

A Zebra TC51/TC56 Touch Android ipari tokozású PDA, GPS, okostelefon, kamera, vonalkódos adatgyűjtő terepi munkavégzésre, zsebben elférő könnyű kivitelben.