Getac EX80 ipari tablet a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Getac EX80 ipari tablet

Getac EX80 ipari tablet fő tulajdonságai

  • Processzor: Intel Atom x5-28350, 1.44 GHz, 2 MB Cache
  • Memória: 4GB LPDDR3 RAM
  • Operációs rendszer: Windows 10 Pro
  • 8″ Full IPS TFT LCD WXGA (1280×800 pixel)
  • IP67 tokozás, -20°C – +50°C
  • Kamera: FHD (1910x1080) 8MP
  • 82.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, dedikált GPS 
  • Opcionális: 4G LTE
  • Gyártói jótállás: 3 év

Getac EX80 ipari tablet — robbanásbiztos ipari tablet

A Getac EX80 tablet gyújtószikramentes és antisztatikus, lezárt kivitel, amely a 0. zónában, a veszélyes és potenciálisan robbanásveszélyes környezetben való felhasználásra tanúsított tablet.

8” méretű kijelzőjével és ergonómikus kialakításával kényelmesen használható és tartható egy kézben. A Getac EX80 kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy többek között védve legyen az esések, ütések, kiömlések, rezgések vagy akár a só pára ellen. A Getac EX80 tablet akkumulátorának élettartama több mint nyolc óra, egyetlen töltéssel.

Getac EX80 – ipari tablet olaj és gázipari cégek számára

A robusztusan kialakított EX80 tabletet Windows érintőképernyő technológiájával a Getac az olaj- és gázipari cégek számára készítette. Ettől függetlenül megállja a helyét mindenütt,  ahol szélsőséges körülmények között zajlik a munkavégzés. Az EX80 ipari táblagép páratlan kontraszttal és precíziós beviteli képességgel rendelkezik, valamint a legújabb négymagos Intel® Atom ™ x5-8350 1,44 GHz-es processzorral lett építve.

Getac EX80 LumiBond technológiával

Az EX80 nagy, 8” méretű IPS-kijelzővel rendelkezik, amely a forradalmi LumiBond 2.0 technológiának köszönhetően olvashatóbb kijelzőt eredményez bármilyen fényviszonyok között. Jobb kontrasztot és élesebb színeket biztosít, mint bármely más robusztus tablet kijelző.

Getac robbanásbiztos tablet - rendkívül szigorúan tesztelve

A robusztus EX80 ipari tablet nagy kényelmet és termelékenységet kínál egyetlen robbanásbiztos eszközben, amely az alábbi zónákban történő használatot teszi lehetővé: az 1. zónában, a 2. zónában és a nem veszélyes területeken. Az EX80 rendkívül szigorú robbanásveszélyes környezeti tesztelésen ment át, és az alábbi megbízható, harmadik féltől kapott tanúsítványokkal rendelkezik: ATEX & IECEx 0/20 Zone és az UL913 I / II osztályú 1. osztályú tanúsítáványok.

Elő- és hátlapi kamerák

Az elülső- és hátsó 8MP-es kamerák teljes HD felbontásúak, és bármilyen helyzetben kényelmessé és egyszerűvé teszik a kép- és videofelvételt, a videokonferenciákat, a vonalkód-leolvasást. A terepen dolgozó szakemberek számíthatnak a teljes hozzáférésre és támogatásra, melyet a vállalati rendszerek nyújtanak.

Robbanásbiztos tablet - WINDOWS 10 PRO alapokon

Az EX80 a Windows 10 Pro operációs rendszeren fut. A népszerű és elterjedt operációs rendszer kiküszöböli a legtöbb otthoni és irodai rendszerrel való kompatibilitási problémákat, biztosítva ezzel a nagyobb kényelmet és az adatok tisztaságát.

Vékony, mégis tömör kivitel

A méret a mobilitás szempontjából számít. 1,48 kg tömegű és 29 mm vastagságú EX80 ergonómiailag egy kézbe illeszkedik, a csúszásmentes tok miatt pedig könnyebb megfogni. A helyszínen dolgozó szakemberek nem fognak extra terhet cipelni, ha az EX80-at szerszámokkal és felszereléssel együtt szállítják.