Datalogic Skorpio X5 ipari adatgyűjtő a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic Skorpio X5 ipari adatgyűjtő

Datalogic Skorpio X5 ipari adatgyűjtő fő tulajdonságai

 • CPU: Qualcomm® SD660 2.2 GHz nyolc magos processzor
 • Operációs rendszer: Android 10
 • Memória: 3GB RAM/32GB Flash vagy 4GB RAM/64GB Flash + Micro SD bővíthetőség 256 GB-ig
 • Hátlapi kamera: 13 MP (Skorpio X5-XLR kivételével minden altípusnál elérhető)
 • 1D imager vagy 1D/2D imager vonalkódolvasóval – SR, MR, XLR opciók
 • 4,3” Színes TFT érintőkijelző, WVGA (800x480)
 • 28, 38 és 47 gombos billentyűzet
 • NFC (Skorpio X5-XLR kivételével minden altípusnál elérhető)
 • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/e/h/i/k/r/v/w/mc)
 • IP65 tokozás, esési tolerancia: akár 1,8m magasból történő esésnek is ellenáll
 • Működési hőmérséklet: -20°C és +50°C között
 • Gyártói jótállás: 1 év

Datalogic Skorpio X5 – maximális teljesítmény, 100 százalékos elégedettség

Az új Skorpio X5 egy prémium kategóriás, vonalkódos ipari adatgyűjtő. Jelenleg a legpopulárisabb a Datalogic adatgyűjtők közül, mindent biztosít, amire a vállalatoknak szükségük van a legnagyobb termelékenység elérésének érdekében: strapabíró kialakítást, a legerősebb Qualcomm® SD660 2.2 GHz processzor teljesítményt, vonalkódolvasók nagy választékát, személyre szabhatóságot és megbízható adatkapcsolatot. Ideális választás szállítási, logisztikai és gyártási környezetekbe. Az Android 10 operációs rendszer által az integráció nehézségek nélkül kivitelezhető.

A legfejlettebb Datalogic mobil adatgyűjtő, a legnagyobb szkenner választékkal

A Skorpio X5 mobilterminál esetében a vonalkódolvasó típusok legszélesebb skálájából választhatunk. Elérhető 1D imager szkennerrel, amellyel lineáris vonalkódokat olvashatunk maximum 74 cm távolságból. A 2D imager SR olvasóval ugyanilyen távolságból már 1D és 2D kódokat is leolvashatunk. A 2D imager MR olvasóval a vonalkód típusának függvényében a normál olvasási távolságon kívül akár 4m távolságból is szkennelhetünk. A Skorpio X5-XLR pedig az előd modelljeihez és a hasonló kategóriájú versenytársakhoz képest még több kihívással megbirkózik - képes egy szempillantás alatt leolvasni közeli és nagyon távoli vonalkódokat is, akár 20 m-ig, Extra Long Range (XLR), azaz extra nagy távolságú szkenner moduljával. Ezekkel a kiváló minőségű vonalkódolvasókkal sérült, karcos, vagy műanyag csomagolás alatt található, nehezen olvasható kódokat is nagy biztonsággal azonosíthatunk.

Skorpio X5 - Biztonságos használat a legnehezebb körülmények között is

A Skorpio X5 egy rendkívül strapabíró ipari adatgyűjtő, amely ellenáll akár 1,8m magasból történő esésnek is. IP65 besorolású por- és vízálló tokozást kapott. Az extra nagytávolságú olvasóval rendelkező (XLR) modellt extra védőtokkal erősítették meg a legnagyobb fokú biztonság érdekében. A Skorpio X5 a kategóriájának legnagyobb és legfényesebb Gorilla Glass® üveg kijelzőjével rendelkezik, amely megvédi a képernyőt a véletlen sérülésektől, karcoktól. Az opcionális védőtokok használatával még tovább növelhető a védelem. A Skorpio X5 elérhető Contactless verzióban is, amely vezetéknélküli töltést tesz lehetővé.