Nordic ID RF601 mobil adatgyűjtő a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Nordic ID RF601 mobil adatgyűjtő

Nordic ID RF601 mobil adatgyűjtő fő tulajdonságai

 • Irodai és kereskedelmi valamint raktári és gyártási környezetbe
 • 433 MHz RF kommunikáció
 • 20kb/s adatátviteli sebesség
 • RF bázisállomások között roaming
 • Numerikus (alphabet) billentyűzet
 • 8 x 20 karakteres kijelző
 • RS232 / Ethernet (bázisállomás)
 • IP54, -20°C – 50°C
 • Esési tolerancia: ellenáll 1,2 m magasból betonra történő esésnek
 • 1D lézer / 1D Imager / LR lézer
 • ActiveX control API, gyors alkalmazás fejlesztés
 • Gyártói jótállás: 2 év

Nordic ID RF601 mobil adatgyűjtő

A Nordic ID RF601 adatgyűjtő mobil terminál egy 433 MHz frekvencián működő vékonykliens eszköz. Kezelése a lehető legegyszerűbb, robusztus RF kapcsolatot biztosít a szerveren tárolt adatokkal még 2,4 GHz-5,6 GHz frekvencián gyakran “zajos” környezetben is.

A Nordic ID RF601 vonalkódos mobil adatgyűjtő használható akár a gyártósorok mellett, akár a kereskedelemben vagy éppen raktárban is. A vállalati környezetbe kifejlesztett robusztus és biztonságos 433 MHz szabadon használható RF technológia segítségével a vállalati informatikai rendszer kiterjeszthető a munkavégzés helyszínére. Például ha egy áruházi értékesítőnek szüksége van információra egy adott áruról, egy egyszerű vonalkód olvasással hozzájuthat, függetlenül attól, hogy egy szimpla PC, vagy egész vállalatirányítási rendszer áll a háttérben.

Az alkalmazott 433MHz rádiófrekvenciás vezeték nélküli hálózat igen nagy lefedettséget biztosít (beltéren 100-300m), és szükség esetén több bázisállomás felhasználásával akár nagyobb területek, gyárcsarnokok is lefedhetőek éppen ahogy egy cégnek szükséges.

A Nordic ID RF601 mobil terminál ergonómikus kialakítása az egykezes használat jegyében történt, így könnyen kezelhető. A kis tömeg és a kézbe simuló dizájn könnyűvé teszi az egész napos használatot. A robusztus kialakítás, és az ellenálló tokozás az eszköz hosszú élettartamáról gondoskodik. Mivel a Nordic ID RF601 saját operációs rendszerrel rendelkezik, a készülék kizárólag munkavégzésre használható. Kezelése rendkívül egyszerű, bárki percek alatt elsajátíthatja.

Robusztus és biztonságos kapcsolat 433MHz frekvencián Nordic ID RF601 mobil adatgyűjtővel

A Nordic ID RF601 mobil adatgyűjtőkből és a rádiós bázisállomásból egy könnyen telepíthető, megbízható és hatékony on-line kommunikációt biztosító rendszer alakítható ki. Az Access Server a host rendszerhez szabványos Ethernet hálózaton keresztül csatlakozik. Az applikációk fejlesztése és frissítése nagyon egyszerű és gyors, mivel ez a host oldalon történik, nem szükséges alkalmazást fejleszteni és telepíteni magára a terminálra.

A Nordic ID RF601 az első vonalkódos adatgyűjtő a piacon, amely teljes körű roaming lehetőséget biztosít 433Mhz rádiófrekvenciás technológiával. Ha a lefedendő terület nagyobb, mint amit a base station lefedni képes (beltéren kb. 100-300m-ig), akkor egyszerűen újabb rádiós bázisállomást adhatunk a rendszerhez, amelyek között szabadon barangolhatunk.

A 433Mhz adatátviteli technológia különösen olyan területeken ajánlott, ahol a szabványos WiFi csatornák már nagyon zajosak és terheltek. Szabadtéri, nagy területű helyszíneken, ahol a WLAN lefedettség nagyon drága lenne, és nincs szükség széles sávú adatátvitelre, a Nordic ID 433MHz különösen ideális megoldás. 

Gyors és egyszerű alkalmazásfejlesztés Nordic ID RF601 vonalkódos adatgyűjtőre

Az applikáció ez esetben is a host rendszeren működik, ami azt jelenti, hogy nem kell alkalmazást fejleszteni külön az adatgyűjtőre. Az RF601 illesztése a meglévő vállalati IT környezetbe rendkívül gyors, egyszerű, ezáltal költségkímélő. A Nordic ID a termék vásárlóinak rendelkezésre bocsájtja a plserver.ocx alkalmazást, így bármilyen programozói környezetben fejleszthet szoftvert az adatgyűjtőhöz.

Nordic ID RF601 vékonykliens adatgyűjtő terminál javasolt alkalmazási területei

 • Kereskedelemben: áru bevét/kiadás, leltár, vevőkiszolgálás.
 • Ipar: Minőség ellenőrzés, gyártáskövetés.
 • HORECA: felszolgálói alkalmazások, tárgyi eszköz nyilvántartás.
 • Egészségügy: beteg és gyógyszernyilvántartás.
 • Rendezvényszervezés: belépőjegy ellenőrzés, beléptetés. Különösen nagy területű szabadtéri rendezvények esetében (pl. sportesemények, koncertek, repülő nap, stb.).