További információ

A Nordic ID Oy székhelye a Finnországi Salo-ban található. A céget több mint 30 évvel ezelőtt alapította néhány mérnök, akik a jelenlegi székhellyel szomszédos Nokia fejlesztési részlegét hagyták ott új kihívásokat keresve. A Nordic ID vonalkódos adatgyűjtők és a kiskereskedelmi szektor igényei alapján fejlesztett egyedi megoldások tervezésével és gyártásával indult a piacon.

Finnországot hamarosan meghódította a speciálisan a retail szektor részére készített megoldásaival, majd nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Ma már Európa, Amerika és Ázsia számos országában képviselteti magát.

A 2000-es évek elejétől a Nordic ID felismerte az RFID jelentőségét az ellátási láncban, azóta fejlesztéseinek központjában az RFID megoldások állnak. A Nordic ID méretét tekintve nem közelíti meg a piacvezető amerikai gyártókat, azonban ez nem is célja. Egy jól meghatározott piaci szegmensnek tervezi megoldásait, melynek testre szabott, és rendkívül jól használható vonalkódos és RFID eszközöket gyárt.

2021-től a Nordic ID a BRADY Corporation cégcsoportjának tagjává vált.

Nordic ID – innováció az RFID technológiában

A Nordic ID erősségei közé tartozik, hogy a gyártást nem szervezte ki Ázsiába, a Nordic ID eszközöket Finnországban gyártják. Ily módon a fejlesztőknek közvetlen rálátásuk van a gyártás folyamatára, folyamatosan magas szinten marad a gyártás minősége. A Nordic ID eszközök meghibásodási rátája kiemelkedően alacsony.

A gondos tervezésnek köszönhetően egyre inkább vezető pozícióba kerül a Nordic ID az RFID kutatások terén. Ma már bátran kijelenthetjük, hogy a Nordic ID RFID olvasói és RFID adatgyűjtői az egyik legjobb teljesítményű eszközök a világon.

Nordic ID adatgyűjtő, RFID olvasó, RFID antenna – a Smartindy Kft. kiemelt partner és márkaszerviz

A Smartindy Kft. a Nordic ID kiemelt státuszú partnere Magyarországon 2007-óta. A vonalkódos és RFID eszközök értékesítésén és integrációján túlmenően 2008-óta garanciális és garancia időn túli szervizelést is végzünk. A Smartindy Kft. szervizét a Nordic ID minősítette és auditálta.