Zebra WS50 mini ipari adatgyűjtő a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra WS50 mini ipari adatgyűjtő

Zebra WS50 mini ipari adatgyűjtő fő tulajdonságai

 • Ipari, gyártási és kereskedelmi környezetbe
 • CPU: Snapdragon Wear™ 4100 Platform/SDW429w, 4 magos, 2.0 GHz
 • Operációs rendszer: Android 11 AOSP
 • Memória: 1GB RAM/8GB Flash
 • Kamera: 13 MP (csak csuklópántos modell esetén)
 • 2″ színes AMOLED érintőkijelző (460x460)
 • Wi-Fi 802.11a/g/n/ac, Bluetooth 4.2, NFC
 • 1D/2D vonalkódolvasóval (csak a kézpántos/kétujjas gyűrűs verziók esetében)
 • Opcionális közelségérzékelő modell a vonalkódolvasós típusokhoz
 • IP65 tokozás
 • Esési tolerancia: ellenáll akár 1,8 m magasból betonra történő esésnek
 • Gyártói jótállás: 1 év

Zebra WS50 mini ipari adatgyűjtő

A Zebra WS50 a világ egyik legkisebb, vállalati kategóriás, hordozható, többfunkciós mobil számítógépe. Masszív kialakítású, moduláris, így sokrétűen felhasználható – a gyártástól és raktározástól a kiskereskedelmen keresztül a vendéglátásig. Az Android operációs rendszernek köszönhetően a felhasználók intuitív módon veszik használatba a WS50 mini terminált. Wi-Fi, a Bluetooth és NFC vezetéknélküli adatkapcsolatokat használ, ez minden változatában alapfelszereltség. Ezen felül minden modell PTT-kompatibilis, akár Bluetooth headsettel párosítva is, így a vezetők és az alkalmazottak gyorsan kapcsolatot tudnak teremteni, együttműködhetnek a gyors problémamegoldás és a termelékenység növelése érdekében. Fejlett, 2 inches színes AMOLED érintőképernyős kijelzője kivételes teljesítményt nyújt. A jobb kontraszt és betekintési szög kiváló olvashatóságot biztosít, az alacsony energiafogyasztás pedig meghosszabbítja az akkumulátor üzemidejét.

Három alapmodell minden igény kiszolgálására

A WS50 adatgyűjtő terminál három változatban érhető el. A csuklópántos modell 13 megapixeles kamerával rendelkezik, amely alkalmanként támogatja a vonalkódolvasást is és részletes fényképeket készít állapotok igazolására, vagy dokumentáláshoz. A kétujjas-gyűrűs tartóval és a kézpánttal felszerelt modellek Zebra SE4770 imager vonalkódolvasóval vannak felszerelve. Minden általános 1D/2D kódot azonosít, még akkor is, ha sérült vagy rosszul nyomtatott. A kiváló mozgástűrési készsége lehetővé teszi a vonalkódok rögzítését, még akkor is, ha a szkenner vagy a vonalkód mozgásban vannak. Az opcionálisan elérhető integrált közelségérzékelő modullal nem szükséges minden szkenneléskor lenyomni a trigger gombot – folyamatosan lehetséges a szkennelés egyszerű pásztázással is.

WS50 — Apró méret, óriási ipari funckiók

Könnyű, mindössze 70 grammos súlya ellenére nem szabad alábecsülni, a WS50 igazi ipari jellegű funkciókat sorakoztat fel. Extrém hőség, hideg, ütődések és leesések – a WS50 mindezekkel megbirkózik. IP65-minősítésű tokozással rendelkezik, a csuklópántos változat többszöri 1,2 méter magasból, a másik két változat 1,8 méter magasból betonra történő esésnek is ellenáll. Az elülső védőburkolat szükség esetén cserélhető. A kivehető, üzem közben cserélhető akkumulátorokkal az eszközök minden műszak minden percében üzemben maradhatnak. A csuklópántos típus 800 mAh-s akkumulátorral, a másik két változat 1300 mAh-s, kikapcsolás nélkül is cserélhető akkumulátorral van felszerelve (hotswap). 2 vagy 10 férőhelyes töltők, 4 vagy 20 férőhelyes akkutöltők, vagy Ethernetes 5+5 férőhelyes töltő is elérhető többek között kiegészítőként. Vegyes modellek esetén a színkódolás teszi lehetővé a beazonosítást, melyik töltő tartozik a kézpántos, vagy kétujjas gyűrűs modellekhez, illetve a csuklópántos verzióhoz.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...