Epson TM-T20III POS blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson TM-T20III POS blokknyomtató

Epson TM-T20III POS blokknyomtató fő tulajdonságai

  • thermo nyomtatási mód
  • automatikus papírtakarékos funkció
  • 15 millió soros mechanikai élettartam
  • akár 250 mm/mp nyomtatási sebesség
  • két modell: 1) USB + soros 2) Ethernet
  • az Epson az első számú gyártó a POS nyomtatók terén Európában
  • 2 év garancia

Epson TM-T20III POS blokknyomtató

Az Epson TM-T20III blokknyomtató belépő szintű hőpapíros POS blokknyomtató költséghatékony, nagy nyomtatási sebességű és gazdaságos POS-megoldást kínál. A nagy nyomtatási sebesség, a kiváló megbízhatóság és a gazdaságos működés elengedhetetlen eszközzé teszi a nyomtatót a kisebb kiskereskedelmi- és vendéglátóipari egységek, szaküzletek és élelmiszerboltok számára.

Epson TM-T20III POS blokknyomtató – Megfizethető

Ez a könnyen használható Epson TM-T20III blokknyomtató, belépő szintű POS blokknyomtató 80 mm-es nyomtatási szélességet kínál. Automatikus papírtakarékos funkciója csökkenti a felső és az alsó margó, a soremelés és a vonalkód magasságát, rugalmas blokknyomtatást biztosítva. Figyeli és szabályozza a felhasznált papírmennyiséget. Azzal minimalizálja a papírköltséget, hogy a vágás előtt kinyomtatja a következő blokk fejlécét, így a felső margó még további 12 mm-rel csökken.

Epson TM-T20III POS blokknyomtató – Megbízható, gyors

A 360 ezer órás meghibásodásmentes átlagos üzemidő és a 15 millió soros mechanikai élettartam mellett a TM-T20III nagy nyomtatási mennyiségeket igénylő környezetekben is nyugodt szívvel használható. A 250 mm/mp-es nyomtatási sebesség időt, a versenyképes ár és fenntartási költség pedig pénzt takarít meg Önnek, ami akkor ideális, ha gyorsan fel szeretné számolni a sorokat.

Epson TM-T20III POS blokknyomtató – mi van a dobozban

Hálózati kábel, CD útmutató, Nyomtató, PS-180, Papírkiadó tálca vezető, Bekapcsológomb-fedél, Tekercspapír, Gumitalpak, USB-kábel, Fali tartó, Garancia dokumentum