Epson TM-T20II blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson TM-T20II blokknyomtató

Epson TM-620II

Az Epson TM-T20II blokknyomtató egy kedvező árú POS számlanyomtató kiemelkedő nyomtatási sebességgel és gazdaságos funkciókkal. Kis helyet foglal el a kasszapultban, roppant egyszerűen kezelhető. Hosszú távon is problémamentesen és gazdaságosan üzemeltethető. Maximális nyomtatási szélessége 80 mm.

Kedvező ár

Ez a könnyen használható modell a legkedvezőbb árú POS számlanyomtató. Automatikus papírtakarékos funkciója csökkenti a felső és az alsó margó, a soremelés és a vonalkód magasságát, rugalmas számlanyomtatást biztosítva. Figyeli és szabályozza a felhasznált papírmennyiséget. Azzal minimalizálja a papírköltséget, hogy a vágás előtt kinyomtatja a következő számla fejlécét, így a felső margó még további 12 mm-rel csökken.

Megbízhatóság

A meghibásodások közötti átlagos 360 000 órás üzemidővel és a 15 millió soros mechanikai élettartammal bátran támaszkodhat a TM-T20II nyomtatóra nagy volumenű nyomtatást igénylő környezetekben.

Rugalmasság

A TM-T20II beépített USB csatlakozót tartalmaz és két választható modellje van: USB + soros valamint USB + Ethernet, ami hosszú távú beruházássá teszi a nyomtatót, mivel a csatlakozás bármikor megváltoztatható.

Gyorsaság

A 200 mm/mp-es nyomtatási sebesség időt, a versenyképes ár és fenntartási költség pedig pénzt takarít meg Önnek, ami akkor ideális, ha gyorsan fel szeretné számolni a sorokat a kasszáknál.