Epson TM-T70II asztali blokknyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Epson TM-T70II asztali blokknyomtató

Espon TM-T70II asztali blokknyomtató

A TM-T70II POS printer egy megbízható, frontoldalról kezelhető számlanyomtató, amelybe a papír elölről tölthető be. A kis helyigényű, könnyen kezelhető készülék kényelmesen elhelyezhető a pult alatt, a 250 mm/mp-es nyomtatási sebességének és a szegély nélküli nyomtatási funkciójának köszönhetően a vásárlók gyorsan kiszolgálhatók – a papírtekercset ritkábban kell cserélni.

Espon TM-T70II mobil blokknyomtató – egyszerűen használható, takarékos

Az Epson TM-T70II blokknyomtató éttermekben, üzletekben és a vendéglátóiparban előnyösen használható POS számlanyomtató kényelmesen elhelyezhető a pult alá, hiszen magassága megegyezik a legtöbb pénztárfiókéval, így értékes helyet takarít meg a pulton. A többféle csatlakoztatási lehetőséggel (USB, Ethernet és Wi-Fi) rendelkező nyomtató könnyen telepíthető és üzemeltethető bárhol, ahol szükség van rá.

Az opcionális védőburkolat segít megvédeni a vezetékeket és kábeleket a véletlen elázástól. 
A szegély nélküli papírtakarékos funkcióval a számlák egészen a papír széléig nyomtathatók. Ezzel pénzt takaríthat meg, hiszen tekercsenként több számlát nyomtathat, és a nyomtató hatékony környezetbarát készülékként üzemeltethető a vállalatnál.

Espon TM-T70II mobil blokknyomtató – mi van a dobozban?

Kábelrögzítő nyereg, Telepítési / biztonsági kézikönyv, Nyomtató, PS-180 és hálózati kábel, Bekapcsológomb-fedél, Tekercspapír, Beállítási utasítás, Használati utasítás (CD)