Brother QL-700 címkenyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Brother QL-700 címkenyomtató

Brother QL-700 címkenyomtató – Harmadik generációs címkenyomtató megoldás

A Brother QL-700 harmadik generációs címkenyomtató megoldás, maximálisan 62 mm széles DK szalagokhoz. Akár 93 címkét is nyomtathat percenként, amely egyedülálló teljesítmény az asztali nyomtatók kategóriájában. Plug’n’Print, azaz telepítés nélkül használható.

A Brother QL-700 címkenyomtató a QL nyomtatócsalád legújabb terméke, amely a címkenyomtatási feladatok elvégzését egy új szintre emelte. A hőhatáson alapuló nyomtatási technológia azt jelenti, hogy nincs toner, tinta vagy szalag költség. Gyors, könnyű és legrugalmas módja a címke nyomtatásnak, akár egy vagy több címkére van szüksége. A nyomtató tökéletes szállítási címkék, leltárcímkék, névkitűzők, élelmiszerek dátumozásához, szükséges információk, iratrendezési címkék nyomtatására. 150mm/másodperces nyomtatási sebességgel és a beépített idő/dátum nyomtatással széleskörűen felhasználható címkézéshez.  PC-ről indítva, vagy anélkül, tökéletes minőségben nyomtathat a szükségletei szerint.

A Brother QL-700 címkenyomtató tökéletes választás alkalmi címkézési feladatok ellátásához, ha a minőségben nem akar kompromisszumot kötni.

A Brother QL-700 címkenyomtató javasolt felhasználási területei:

  • Kereskedelemben leltár és polccímke nyomtatás
  • Tárgyi eszköz leltárhoz leltári címke nyomtatása
  • Kisebb élelmiszeripari üzemek számára dátumozáshoz
  • Irodai és irattári alkalmazások