További információ

Kis teljesítményű címkenyomtató

Napi pár száz, esetleg ezer címke szakaszos nyomtatására tervezett termál-transzfer és direkt-termál vonalkódnyomtató. Kisebb terhelés mellett üzemeltethetők gazdaságosan, napi 1-1000 címke terhelés mellett képesek az elvárható élettartamukig szolgálni.

A kis teljesítményű címkenyomtatók a Citizen, Zebra, Honeywell, Sato, Custom és Brother asztali vonalkódnyomtató kínálatában szerepelnek. Szakaszos üzemre lettek tervezve, így nagy tömegű címke nyomtatására csak feltételesen alkalmasak. A nyomtatófej hűtése nagy terhelés mellett elégtelen lehet, mechanikai alkatrészeken gyors kopás keletkezhet, amennyiben a teljesítményüket meghaladó feladatra alkalmazzuk.

Az asztali vonalkódnyomtatók a címkenyomtatók legolcsóbb kategóriáját képviselik, azonban ennek ellenére a Citizen, Zebra, Honeywell, Sato, Custom és Brother termékei a legmegbízhatóbbak a világon – amennyiben a kategóriának megfelelően alkalmazzuk.

Milyen feladatra alkalmasak az asztali vonalkódnyomtatók?

 • Kereskedelemben polccímkézésre, termékcímke pótlására.
 • Kisebb termelő üzemek számára termékcímkézésre.
 • Nagyobb termelő üzemek számára mérlegcímkék nyomtatására, amennyiben nem lépik túl a terhelhetőséget.
 • Webáruházak számára csomag címzésre.
 • Egészségügyben laborcímkék nyomtatására.
 • Irattári és könyvtári címkék nyomtatására.
 • Leltárcímkék nyomtatására.

Közepes teljesítményű címkenyomtató

Napi 1000-5000 címke szakaszos nyomtatására tervezett termál-transzfer és direkt-termál vonalkódnyomtató. Közepes terhelés mellett üzemeltethetők gazdaságosan, napi 1000-5000 címke terhelés mellett képesek az elvárható élettartamukig szolgálni.

A közepes teljesítményű címkenyomtatók a Citizen, Zebra, Honeywell, Sato “mid-range” vonalkódnyomtató kínálatában szerepelnek. Szakaszos üzemre lettek tervezve, így nagy tömegű címke nyomtatására, vagy három műszakos folyamatos címkenyomtatásra csak feltételesen alkalmasak. A nyomtatófej hűtése és kialakítása sokkal fejlettebb az asztali nyomtatókénál, azonban nincs az ipari címkenyomtatók szintjén.

Üzemeltethetők normál irodai vagy raktári környezetben, azonban elviselik a könnyebb ipari környezetet is. A nyomtató mechanikája kivétel nélkül fémből készül a közepes teljesítményű vonalkódnyomtatók esetében.

A közepes teljesítményű vonalkódnyomtatók a címkenyomtatók középső kategóriáját képviselik. A Citizen, Zebra, Honeywell és Sato termékei a legmegbízhatóbbak a világon – amennyiben a kategóriának megfelelő feladatra, rendszeres karbantartás mellett alkalmazzuk. A “mid-range” címkenyomtató kategóriához már elérhetők olyan opciók, melyek segítik a professzionális használatot. Ilyenek lehetnek például a címkeleválasztó, címke visszacsévélő, vagy LCD kezelőpanel.

Milyen feladatra alkalmasak a “mid-range” vonalkódnyomtatók?

 • Kereskedelemben termékcímke pótlására nagyobb mennyiségben.
 • Kisebb termelő üzemek számára nagyobb mennyiségű termékcímkézésre.
 • Nagyobb termelő üzemek számára termékcímkézésre, amennyiben nem 3 műszakos munkarendben üzemelnek.
 • Nagyobb forgalmú webáruházak számára csomag címzésre.

Ipari címkenyomtató

Napi több tíz vagy százezer címke megállás nélküli nyomtatására tervezett termál-transzfer és direkt-termál vonalkódnyomtató. Bármilyen üzemeltetés mellett nagyon hosszú az élettartamuk, amennyiben folyamatosan karban vannak tartva.

Az ipari címkenyomtatók a Citizen, Zebra, Honeywell, Brother és Sato nagykapacitású vonalkódnyomtató kínálatában szerepelnek. Folyamatos 24/7 üzemeltetésre lettek tervezve, így nagy tömegű címke nyomtatására, vagy három műszakos folyamatos címkenyomtatásra alkalmasak leginkább A nyomtatófej hűtése és kialakítása a legfejlettebb, a nyomtató hűtését hatalmas hűtőbordák biztosítják, nincs ventillátor, amely a port bejuttatná a címkenyomtató belsejébe.

Az ipari vonalkódnyomtatók kialakítása lehet önálló teljes burkolatú, vagy gyártósorba integrálható beépíthető kivitelű.

Az ipari vonalkódnyomtatók a címkenyomtatók csúcs kategóriáját képviselik. A Citizen, Zebra, Honeywell, Brother és Sato termékei a legmegbízhatóbbak a világon – amennyiben rendszeres karbantartás mellett használjuk őket. Az ipari címkenyomtató kategóriához már elérhető minden olyan opció, mely segítik a professzionális használatot. Ilyenek lehetnek például a címkeleválasztó, címke visszacsévélő, LCD kezelőpanel vagy címke applikátor interfész.

Milyen feladatra érdemes ipari vonalkódnyomtatót választani?

 • Ipari termelő üzemekben termékcímkézésre.
 • Kisebb termelő üzemek számára nagyobb mennyiségű termékcímkézésre.
 • Nagyobb termelő üzemek számára termékcímkézésre folyamatos 24/7 üzemre.
 • Címkéző alkalmazásokba gyártósorba beépítve.

Mobil nyomtató és címkenyomtató

A mobil nyomtatók és hordozható címkenyomtatók a bizonylatok vagy vonalkódos címkék munkavégzés helyszínén történő nyomtatására alkalmasak. A címkék, bizonylatok nyomtatását indíthatjuk adatgyűjtőről, táblagépről vagy akár egy mobiltelefonról is.

A mobil nyomtatók bizonylatok vagy folyamatos címkék nyomtatására alkalmasak, nem rendelkeznek címke szenzorral. Kevés kivételtől eltekintve direkt-termál üzemmódban nyomtatnak, speciális “hőpapírra”. Számlát, szállítólevelet, munkalapot vagy belépőjegyeket nyomtathatunk velük bárhol, bármikor.

A hordozható címkenyomtatók beépített címke szenzorral képesek öntapadós vonalkódos címkék nyomtatására is. Polccímkéket, logisztikai címkéket nyomtathatunk velük a munkavégzés helyszínén.

A Citizen, Zebra, Honeywell, Sato és Urovo hordozható nyomtatói a legmegbízhatóbbak a világon – amennyiben a megfelelő feladatra, rendszeres karbantartás mellett alkalmazzuk.

Hol érdemes mobil címkenyomtatót vagy hordozható nyomtatót használni?

 • Kereskedelemben árazásra, polccímke nyomtatásra.
 • Logisztikai címkék nyomtatására.
 • Leltári címkék nyomtatására.
 • Mozgó értékesítési alkalmazásokban helyszíni számlázásra.
 • Helyszíni munkalap készítésre.
 • Csomagkézbesítés.