További információ

A kinyomtatni kívánt vásárlói, belépő, VIP vagy klubtagsági kártya elkészíthető bármilyen grafikai tervező programmal, azonban a legkiválóbb minőség eléréséhez mégis érdemes speciálisan kártyatervezésre fejlesztett szoftvert vásárolni. A kártyatervező szoftver ismeri és kiaknázza a támogatott kártyanyomtató tulajdonságait. A színbeállítások finomhangolásával a kártyatervező szoftver képes a legélethűbb, legteltebb színeket és kontrasztokat létrehozni.

A .jpeg vagy más program által tervezett formátumból nyomtatott kártyák színei sokszor élettelenek, halványak, a kontúrok elmosódottak. Ezek javítása csak kártyanyomtató driver-einek alapos ismeretével és hosszadalmas próbálkozások árán lehetséges. Ez nem csak időveszteséget, de rengeteg eldobott, sikertelen kártyát, tehát pénzt jelent.

Kártyanyomtató szoftver – megszemélyesített kártyák

A kártyatervező szoftverek professzionális változatai külső adatbázisokból (pl. ERP, CRM, dolgozói nyilvántartó rendszer) képesek a változó adatokat lekérdezni, így a designstúdió által elkészített kártyatervbe egyszerűen beilleszthetők és nyomtathatók például a vásárló adatai.

A profi kártyatervező szoftver képes a felhasználók jogosultságait is kezelni, így illetéktelenek nem férhetnek hozzá a kártyanyomtatóhoz, nehezebb hamisítani például belépőkártyát arra illetékteleneknek.

Kártyanyomtató specialista kollégáink minden esetben segítenek a feladatnak legmegfelelőbb kártyanyomtató program kiválasztásában!