Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver – Biztonságos azonosító adatok egyszerű megoldása

A Datacard® TruCredential™ szoftvercsomag egyszerű megoldás a biztonságos azonosító és hitelesítő adatok létrehozásához, kiadásához és kezeléséhez. Különböző programcsomagot kínál a nagy és a kis vállatok számára egyaránt.

A TruCredential programcsomag segítségével egyszerűen válthat egyetlen munkaállomásról vagy felhasználóról egy több munkaállomásra kiterjedő vállalati szintű alkalmazásra, kibővített funkciókkal, bármire is legyen szüksége.

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver - kártyák tervezése és nyomtatása gyorsan és egyszerűen

Az intuitív, lépésenkénti munkafolyamat lehetővé teszi a kártyák gyors és egyszerű kialakítását. A szoftver könnyű húzd-és-vidd funkcionalitást biztosít, és képes testre szabni a folyamatot az Ön igényeinek megfelelően. Gyorsan telepíthető és futtatható. A TruCredential szoftver könnyen integrálható meglévő adatbázisához vagy ERP rendszeréhez. Az egyedi alkalmazásokhoz szoftverfejlesztő készlet áll rendelkezésre.

A konfigurálható rendszer lehetővé teszi egyedi munkafolyamatok létrehozását az üzemeltetők számára. A felhasználók ezután képesek függetlenül dolgozni a létrehozott sablonokkal. Egyéni felhasználói profilokat is létrehozhat, amelyek növelhetik programja biztonságát és megfelelő hozzáférést biztosítanak a munkatársaknak. Az Ön vállalatával együtt növekvő technológia. A jövő technológiáját is támogató funkciókat és méretezhetőséget is már magába foglalja a programcsomag.

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver - TruCredential EXPRESS

Tegye meg az első lépést a személyre szabott kártyák tervezése és nyomtatása világában a belépő szintű TruCredential EXPRESS segítségével.

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver - TruCredential PLUS

A TruCredential PLUS az EXPRESS funkcionalitására épülő szoftvercsomag, hogy biztosítsa az alapvető eszközöket a kárták és hitelesítő adatok megtervezéséhez és nyomtatásához, például a jelentések készítésének képességhez és az SQL integrációhoz.

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver - TruCredential PROFESSIONAL

Még több funkciót érhet el ezzel a rendkívül alakítható kiadással, amely a TruCredential PLUS működésére épít, hogy kielégítse a legtöbb felmerülő igényt.

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver - TruCredential ENTERPRISE

A legfejlettebb, skálázható, hitelesítő szoftver a szoftvercsaládban, a TruCredential ENTERPRISE kiadás tartalmazza az összes eddigi kiadott funkciót, valamint kifinomult tervezési képességeket a végső program rugalmasságához. Integrálható a beléptető és a HR-rendszerekkel is.

Datacard® TruCredential™ kártyatervező szoftver rendszerkövetelményei:

  • Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 / 8.1 (32-bit or 64-bit) & Windows 10
  • Böngészőprogram: Chrome, Internet Explorer version 11 & Microsoft Edge
  • Memória: 4 GB (8GB ajánlott)
  • Szabad hely a merevlemezen: 1 GB
  • Képernyőfelbontás: 1360 x 768