Zebra ZC350 kétoldalas kártyanyomtató a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra ZC350 kétoldalas kártyanyomtató

Zebra ZC350 kétoldalas kártyanyomtató fő tulajdonságai

  • Színes kétoldalas kártyanyomtatás
  • Nyomtatási sebesség: mono egyoldalas: 900 kártya/óra, színes egyoldalas: 200 kártya/óra, mono kétoldalas: 450 kártya/óra, színes kétoldalas: 140 kártya/óra
  • 300 dpi nyomtatás, automatikus kártya adagolás
  • 100 db-os kártya adagoló
  • 2GB flash memória
  • Kártya vastagság: 10-40 milliméter
  • Kártya méret: CR80 ISO7810 ID-1 format, CR79
  • Interfész: Standard - USB 2.0, Opció: Built-in 10/100, Ethernet 802.11ac MFi
  • Gyártói jótállás: 2 év

Zebra ZC300 és ZC350 kártyanyomtató

 

Nem számít, hogy milyen típusú kártyát kell kinyomtatni, személyazonosító kártya, tagsági kártya, hitel- vagy debit kártya, a ZC300 sorozatú kártyanyomtatók segítségével jobban, gyorsabban és könnyebben elkészítheti őket.

A ZC300 és ZC350 kártyanyomtatók elegáns tervezése gyakorlatilag kiküszöböli a kártya nyomtatáshoz kapcsolódó összes kritikus pontot. Az eredmény egy letisztult és könnyen átlátható kezelhetőség, függetlenül attól, mi az amit nyomtat. Lehet egy- vagy kétoldalas, mágnescsíkkal vagy érintés nélküli kártyákkal, színes vagy fekete-fehér – a kártyanyomtatás soha nem volt egyszerűbb.

 

Gyors kártyanyomtatás ZC350 kártyanyomtatóval

 

Ha még többre van szüksége, a ZC350 a leggyorsabb nyomtatási sebességet és fejlett nyomtatási lehetőségeket nyújt, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen kártyatervet elkészítsen, amiről korábban csak álmodott. Szinte minden kódolási technológiát támogat, és szinte bármilyen kártyát létrehozhat a ZC350 kártyanyomtatóval legyen szó akár bankkártyáról vagy hitelkártyáról, személyazonosító kártyáról, hűségkártyáról vagy akár tömegközlekedéshez igazolványok nyomtatásáról.  A ZC300 sorozattal szinte bármilyen kártya nyomtatható.

 

Határtalan design lehetőségek

 

A ZC300 / ZC350 sorozat fejlett kártyagyártási funkciókkal van felszerelve. Kinyomtathatja, amit csak akar, bármikor, bárhonnan - egyoldalas vagy kétoldalas, széltől-szélig, monokróm és színes kártyák egyaránt. Az új festékszalagokkal új lehetőségek nyílnak, amelyek különleges színeket és speciális effektusokat kínálnak.

Annak ellenére, hogy a ZC300 / ZC350 sorozat üzleti célokra készült, a fogyasztók számára is élményt nyújt, új utakat jelöl ki az olyan területeken, ahol szükséges ügyfeleket megszólítani. A marketing törekvéseket jól kiszolgálja a vállalati irodától az egyetemen át a kiskereskedelemig. A nyomtató fedélzár megoldást nyújt a biztonság terén. Felügyeletet és biztonságot nyújt azáltal, hogy megakadályozza az üres kártyák, a kinyomtatott és az elutasított/elrontott kártyák ellopását.