RFID öntapadó címke

  • Tekercses kivitel
  • Általában nyomtatható felület
  • Többféle chip és memória méret
  • Csak olvasható és írható/olvasható kivitel
  • UHF RFID, HF RFID, NFC, LF kivitelek
  • Csak egész tekercsben rendelhető (akár 1000-5000 db)
  • Általában csak egyszer ragasztható fel
  • Környezeti hatásoknak kevésbé áll ellen
részletes leírás Árajánlatot kérek

RFID öntapadó címke

Az öntapadó RFID címke egy laminált rétegek közé helyezett RFID tag, mely felragasztható és általában nyomtatható címkenyomtatóval. Az általában papír vagy műanyag felülettel rendelkező öntapadó RFID címkék a közönséges címkékhez hasonlítanak leginkább. A különbség annyi, hogy több rétegből állnak és a rétegek között helyezkedik el az RFID címke lelkét képező microchip és antenna.

Rengeteg féle kivitelben létezik, az igények és felhasználás ismeretében tudunk ajánlást tenni a megfelelő RFID címkére.

Nyomtatható felületű RFID címke

Az öntapadó RFID címke felülete általában úgy van kialakítva, hogy címkenyomtatóval nyomtatható legyen. Arra alkalmas készülékkel a látható információ (pl. szöveg, vonalkód) nyomtatása és az RFID tag adattartalmának kódolása egy lépcsőben elvégezhető.

Olcsó RFID címke

Általánosságban igaz, hogy a papír alapú öntapadó RFID címkék ára alacsonyabb a többi, speciálisan tokozott RFID tag áránál. Ugyanakkor azt is érdemes figyelembe venni, hogy amennyiben egyszer felragasztottuk, nem nagyon lehet sérülés nélkül eltávolítani. Ez a tulajdonsága egyes alkalmazások esetén más tipusú RFID tag használatát gazdaságosabbá teheti, még ha egy papír RFID címke olcsó is kezdetben. Ha az alkalmazás megengedi, akkor egy többször felhasználható RFID tag használatával jelentős költséget spórolhat meg!

Öntapadó RFID címke – szinte minden frekvenciára

A laminált, öntapadó RFID címkéket a nagyobb gyártók minden elterjedt RFID frekvenciára és szabványra gyártanak. Megtaláljuk a kívánt szabványnak megfelelő, megfelelő méretű öntapadó RFID címkét LF, HF, NFC, UHF tartományban is!

Ajánlatkérés

Írjon nekünk!