Denso UR20 RFID olvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Denso UR20 RFID olvasó

Denso UR20 RFID olvasó fő tulajdonságai

  • RFID olvasó
  • Szabvány: ISO/IEC18000-63 TypeC (EPC global Class1 Gen2)
  • Átviteli sebesség: 40 kbps
  • RS-232/Ethernet + Mini USB type B interface
  • Szabványos VESA rögzítés
  • Bővíthetőség: 2 db antennáig
  • Gyártói jótállás: 12 hónap

Denso UR20 RFID olvasó

A Denso UR20 széria UR21-es fixen telepíthető RFID olvasó modellje RS-232 és USB interfészekkel, ideális választás lehet POS alkalmazásokhoz, mivel kommunikációs hatótávolsága kb. 80 cm. A szomszédos pénztárok pultjain lévő termékek RF-címkéinek beolvasásának megelőzése érdekében, az azonosítás tartománya tetszőlegesen beállítható a környezetnek megfelelően. Az UR20 modellek két elemből, egy vezérlő egységből és egy antennából állnak. Igény esetén akár két UR20 antenna is csatlakoztatható egyetlen vezérlőhöz, melyek így sokkal nagyobb hatótávolságot fednek le. A kisméretű vezérlő és a vékony antenna helytakarékos telepítést tesz lehetővé. Az előre kialakított csavarfuratok és a mellékelt csavarok lehetővé teszik az antenna VESA-kompatibilis állványra történő rögzítését.

RFID kapu kialakítása UR22 olvasókkal

Az UR22 LAN/USB modell kommunikációs tartománya 2,5 méter. Ideális lehet raktárak esetében a csarnokok kapujánál történő telepítéshez is, amelyen keresztül az áruforgalom zajlik. Ezzel a nagy hatótávolságú olvasási képességgel még akkor is zökkenőmentesen azonosít RF címkéket, ha az antenna a kapu felső részén került telepítésre, a rakományon rögzített címkék azonban a dolgozók lábmagasságában vannak. A körkörösen polarizált antenna lehetővé teszi az RF-címkék 360 fokos leolvasását, így a felhasználóknak még az RF-címkék antennák irányába történő beállításával sem kell foglalkozniuk. A kommunikációs tartomány természetesen ennél a modellnél is szabadon változtatható a felhasználás környezetének megfelelően.

UR20 — Több eszköz vezérlése egyetlen PC-ről

Ethernet használatával lehetővé válik több eszköz vezérelése is, egyetlen számítógépről. Továbbá, akkor is képes összekapcsolni a PC-t és az olvasókat, ha azok egymástól távol helyezkednek el.