Koamtac KDC180 memóriás vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Koamtac KDC180 memóriás vonalkódolvasó

Koamtac KDC180 memóriás vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetéknélküli kivitel
  • Ipari és raktári környezetbe
  • Bluetooth vezetéknélküli technológia
  • Olvasási távolság: 4-51,7cm
  • 1D és 2D vonalkódokat olvas
  • Interfész: Micro USB, Bluetooth® Low Energy 5.0, NFC
  • IP65 tokozás
  • 1010mAh Li-Ion akkumulátor
  • Működési hőmérséklet: -20 ̊C to 50 ̊C
  • Gyártói jótállás: 12 hónap

KOAMTAC KDC180 viselhető memóriás vonalkódolvasó és RFID olvasó

A KOAMTAC KDC180 kompakt Bluetooth vonalkódolvasót kifejezetten gyűrűszkennerként – a kiegészítő trigger gombos gyűrűvel, vagy trigger gombos kesztyűvel való használatra tervezték, de perifériás vagy kézi szkennerként is használható. Ideális ipari környezetben és raktárakban. Imager olvasójával 40 és 517 mm közötti vonalkódolvasási tartományban minden általános 1D és 2D vonalkódot ugyanolyan gyorsan és megbízhatóan rögzít. 1"-os OLED-kijelzője és 5 programozható LED fényjelzője biztosítja a megfelelő szkennelési visszaigazolást minden azonosítás után. Memóriája 13.000 db vonalkód tárolását teszi lehetővé.

Fejlett energiagazdálkodás, változatos töltési lehetőségek

A mindössze 63,2 g súlyú, mégis masszív KDC180 ideális egész napos használatra. Erről gondoskodik az 1010mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor is, amely működés közben is könnyedén cserélhető. A fejlett energiagazdálkodásnak köszönhetően a vonalkódolvasó automatikusan alvó módba kapcsol, amikor nincs aktív használatban, lehetővé téve az egész napos munkavégzést az akkumulátor merülésének csökkentésével. Töltése egyszerűen Micro USB kábellel is megoldható, de elérhető a KDC180-hoz kiegészítőként 2, illetve 10 férőhelyes töltőegység is. Egyes KDC180 modellek támogatják az induktív töltési funkciót is, amelyhez használhatja saját meglévő töltőpadját is.

KDC180 – Bluetooth, NFC és KTSync®

A szkenner interfészei között megtalálható a Bluetooth 5.0 is az okostelefonokhoz, okosórákhoz vagy egyéb okos eszközökhöz való gyors csatlakoztatás érdekében. A BLE alacsony energiafogyasztást és gyors adatátvitelt kínál kompromisszumok nélküli kapcsolatfenntartás mellett. NFC párosítást is kínál az Androidos eszközökhöz. Igény szerint a KDC180 vezeték nélküli, induktív töltési funkcióval, UHF RFID tag olvasóval a vonalkódolvasó mellett vagy helyett, illetve alfanumerikus billentyűzettel is elérhető, elősegítve az olvashatatlan vonalkódok kézi hozzáadását. A KTSync® szoftver billentyűzet emulációval, alkalmazásgenerálással, adatbázis-kereséssel, készletkezeléssel és KDC konfigurációs funkciókkal rendelkezik Android, iOS és Windows eszközökhöz az Android, iOS, Mac OS X, Windows, Xamarin és Cordova rendszerekhez készült kiegészítő SDK mellett.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...