Koamtac KDC280 memóriás vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Koamtac KDC280 memóriás vonalkódolvasó

Koamtac KDC280 memóriás vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetéknélküli kivitel
  • Ipari és raktári környezetbe
  • Bluetooth vezetéknélküli technológia
  • Olvasási távolság:
  • 1D vagy 1D/2D vonalkódokat olvas
  • Interfész: Micro USB, Bluetooth® Low Energy 4.1
  • IP65 tokozás
  • 650mAh Li-Ion akkumulátor
  • Működési hőmérséklet: -10 ̊C to 50 ̊C
  • Gyártói jótállás: 12 hónap

KOAMTAC KDC280 memóriás vonalkódolvasó

A KOAMTAC három különböző változatban kínálja KDC280 mini Bluetooth vonalkódolvasóját: lézeres, CCD vagy imager szkennerrel, így a különféle ágazatok minden egyedi követelményének eleget tesz. A lézeres és CCD verziók 1D vonalkódokat rögzítenek, az imageres típus 2D vonalkódokat is olvas. A maximális olvasási tartomány a vonalkód méretétől és típusától függően legfeljebb 190mm (lézeres), 246mm (imager) vagy 300mm (CCD). A 8 MB-os beépített memória akár 400.000 termék vonalkódjának tárolását teszi lehetővé. Mindhárom szkennerváltozatban mindössze 57,5g súlyú és rendkívül kompakt 40 x 82 x 18 mm-es (Sz x Ma x Mé) méretű, így könnyedén hordozható zsebben, vagy akár nyakba akasztóra függesztve is.

Okostelefonnal, okosórával is párosítható

A KDC 280 1 iches OLED kijelzővel és 3 gombbal rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében. A kijelző minden vonalkód azonosítását követően egyértelmű szöveges visszajelzést ad a felhasználójának. A KDC280 a megbízható csatlakozás érdekében micro USB és Bluetooth 4.1 Low Energy (BLE) interfészekkel rendelkezik, ez utóbbi lehetővé teszi okosórákkal, okostelefonokkal és egyéb intelligens eszközökkel való használatát is. Kompatibilis Android, iOS és Windows operációs rendszerekkel rendelkező eszközökkel.

KDC280 – masszív akkumulátor kapacitás, fejlett energiahatékonyság

A cserélhető 650 mAh-s lítium-ion akkumulátor, a 64KB RAM és 8MB beépített felhasználói memória gondoskodik a megbízható teljesítményről. Az IP65 szabványnak megfelelően a szkennerek por és vízsugarak behatolása ellen is védettek és 1,5m magasból történtő ejtés esetén is ütésálló. A fejlett energiagazdálkodás a memóriás olvasót "hibernált állapotba" helyezi, haúgy érzékeli nincs aktív használatban, így az akkumulátor tovább bírja a strapát egy átlagos műszak során is. Ha az akkumulátor merülőben van, a töltés könnyen megoldható az alap tartozék Micro USB kábellel vagy az elérhető, 1 vagy 4 férőhelyes töltőegységgel. Elődeihez hasonlóan a KDC280 is elég kicsi ahhoz, hogy elférjen zsebben és elég könnyű ahhoz, hogy a nyakba akasztóra függesztve viseljék.

Írjon nekünk!

Küldés folyamatban.

Kérjük, várjon...