Koamtac KDC185 memóriás vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Koamtac KDC185 memóriás vonalkódolvasó

Koamtac KDC185 memóriás vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetéknélküli kivitel
  • Ipari és raktári környezetbe
  • Bluetooth vezetéknélküli technológia
  • Olvasási távolság:
  • 1D vagy 1D/2D vonalkódokat olvas
  • Interfész: Micro USB, Bluetooth® Low Energy 4.1
  • IP65 tokozás
  • 650mAh Li-Ion akkumulátor
  • Működési hőmérséklet: -10 ̊C to 50 ̊C
  • Gyártói jótállás: 12 hónap

KOAMTAC KDC185 memóriás vonalkódolvasó

A KOAMTAC kifejezetten a KDC185 mini vonalkódolvasót fejlesztette ki ujjon való viseléshez ipari és raktári környezetekben. Mérete ultrakompakt: 6,5 x 2,9 x 1,8 cm, súlya is rendkívül csekély, mindössze 35 gramm, ezáltal ergonómikus és diszkrét. Csatlakoztatása KOAMTAC trigger gombos gyűrűvel vagy kesztyűvel is nagyon egyszerű, így szabadon maradhat a felhasználó keze más raktári munkák elvégzéséhez, mégis kéznél van a vonalkódolvasó minden pillanatban. A gyors integráció és megbízható adatkapcsolat érdekében USB-C és Bluetooth 5.0 interfészekkel rendelkezik, így használható okosórákkal, okosszemüveggel és más intelligens eszközökkel is. Ezenkívül azonnali párosítási lehetőségeket kínál NFC-vel is. Android, iOS, Mac OS X és Windows operációs rendszerekkel is kompatibilis.

Ultragyors vonalkódolvasás Global Shutter technológiával

A 0,66” inches OLED-kijelzőn a felhasználók minden általános 1D-s vagy 2D-s vonalkód leolvasása után egyértelmű, olvasási eredményjelzést kapnak, továbbá ezt a célt még két LED fényjelző is támogatja. A Global Shutter technológiának köszönhetően a vonalkódokat még akkor is megbízhatóan és pontosan rögzíti, ha azokat gyűrűszkennerként használva gyors egymásutánban olvassuk le a termékekről. Olvasási távolsága 71-747mm-ig terjed. Az 5MB beépített memória akár 262.000 termék vonalkódjának rögzítését és eltárolását teszi lehetővé.

KDC185 - Hosszú élettartamra tervezve, ipari védelemmel

A KDC185 por és víz ellen védett az IP65 szabvány szerint; ezen felül 1,8 m magasból történő ejtésig ütésálló a gumi védőtokkal felszerelve, amely alap tartozék az eszközhöz. A hosszútávú tartósságot garantálja továbbá az 500mAh kapacitású akkumulátor is, amely könnyedén, egy mozdulattal cserélhető pótakkura. További előny a fejlett energiakezelése, amely által automatikusan készenléti állapotba – ún. alvó módba – kerül a készülék, ha érzékeli, hogy nincs aktív használatban. Kiegészítőként a trigger gombos gyűrű és kesztyű mellett választhatunk akár 2 és 10 férőhelyes töltő egységeket is.