Datalogic PowerScan 9300 vezeték nélküli vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic PowerScan 9300 vezeték nélküli vonalkódolvasó

Datalogic PowerScan 9300 vezeték nélküli vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetékes és vezeték nélküli kivitel
  • Raktári és ipari környezetbe
  • IP65 tokozás
  • Esési tolerancia: ellenáll 2 méter magasból beton felületére történő esésnek
  • LED 630-680 nm
  • 1D kódokat olvas
  • Interfész: RS-232, USB és PS/2 Y kábel
  • Gyártói jótállás: 3 év

Datalogic PowerScan 9300 Auto Range ipari vonalkódolvasó

A Datalogic PowerScan az egyedüli rádiós kapcsolattal rendelkező ipari vonalkódolvasó család. A PD9330 vezetékes, PM9300 rádiós és PBT9300 Bluetooth-os ipari olvasók 1D vonalkódokat tudnak hiba nélkül leolvasni.

Vonalkódolvasás minden környezetben

A 9300 Auto Range termékcsalád vonalkódolvasói 3 Green Light (3GL™) technológiát használnak a sikeres olvasások visszajelzésére. A vonalkódon megjelenő „GreenSpot” fényponton kívül, az olvasó tetején és végén elhelyezett LED is zölden villan fel, hogy a kezelő számára egyértelműen jelezve az olvasás sikerességét.
A készülékek kialakítása során nagy figyelmet fordítottak a felhasználói élmények növelésére. Az olvasás gyors és kevésbé megterhelő, mivel minimálisra csökkentették a szükséges csuklómozdulatokat a Datalogic legújabb dekódolási algoritmusaiknak és az eszközbe épített minőségi olvasóegység által.
IP67-es tokozásának köszönhetően jól bírja a kül- és beltéri használatot egyaránt. Ellenáll többek között nedvességnek, kosznak, pornak, és a hőmérséklet ingadozást is tökéletesen kezeli -20 és +50 °C között.

Datalogic PowerScan 9300 AR ipari vonalkódolvasó vezetékes, rádiós és Bluetooth-os kapcsolattal

A Datalogic PowerScan PD9330 vezetékes kialakítása által egy könnyebb ipari vonalkódolvasóval és biztonságos, gyors működéssel segíti a munkavégzést. A Datalogic PowerScan PBT9300 vezeték nélküli ipari vonalkódolvasó Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a bázis állomásával. Akár 100 méterre is eltávolodhatunk a dokkolótól, így hatalmas területet járhatunk be egyetlen készülék segítségével.

A Datalogic PowerScan PM9300 vezeték nélküli ipari vonalkódolvasó 433 MHz vagy 910 MHz rádiós frekvencián kommunikál. 50 méterig nagyon gyorsan és biztos adatkapcsolattal képes kommunikálni, de lassabb sebességen akár 100 sőt 400 méterig is képes lehet adatot továbbítani. A PM9300 extra felszereltségként kijelzővel is rendelhető, amihez 4 vezérlő gomb vagy numerikus billentyűzet is jár a gyors és egyszerű navigáláshoz.

Datalogic PowerScan 9300 AR ipari vonalkódolvasó felhasználási területei:

  • raktári vonalkódolvasás
  • gyártósoron történő vonalkódolvasás