Zebra DS8178 vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Zebra DS8178 vonalkódolvasó

Zebra DS8178 vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetéknélküli vonalkódolvasó
  • Irodai, kereskedelmi környezetbe ajánlott
  • Olvasási távolság 0-61 cm (SR)
  • 1D/2D vonalkódokat olvas
  • IP52 tokozás
  • Cserélhető Li-Ion akkumulátor vagy PowerCap kondenzátor opció
  • Fekete és fehér színben elérhető
  • Gyártói jótállás: 3 év

Zebra DS8178 2D vezeték nélküli vonalkódolvasó

A Zebra DS8100-as sorozat rendkívül hatékony és gyors vezetéknélküli olvasója a DS8178. A Bluetooth 4.0 folyamatosan megbízható kapcsolatot biztosít, bármely Bluetooth-kompatibilis eszközzel, számítógéppel, okostelefonnal vagy táblagéppel - mindezt 100 m-es távolságig. A Zebra „Wi-Fi-barát mód”-ja megakadályozza a szkenner és egyéb Wi-Fi-s eszköz között fellépő interferenciát. 

DS8178 – Csúcsminőségű vezetéknélküli szkenner rossz minőségű kódokhoz is

A Zebra DS8178 vezetéknélküli vonalkódolvasó - csak úgy, mint a vezetékes testvére -, gond nélkül felismer nehezen olvasható, problémás vonalkódokat. A megfakult, kissé elmosódott, gyűrött, sérült vonalkód, vagy QR kód nem jelent akadályt többé, lehet az plasztik kártyán vagy papír alapú utalványon. Pillanatok alatt, akár 61cm távolságból is felismeri a vásárlók okostelefon képernyőjén felmutatott kuponokat is. Kiváló választás üzletek pénztár részlegére, de akár logisztikai területekre is! Az összes klasszikus 1D és 2D vonalkód mellett a Zebra DS8108 a Digimarc vízjel technológián alapuló vonalkódokat is támogatja.

Cserélhető energiaellátási opció – gyors töltés a hatékonyság növeléséhez

Újdonságnak számít, hogy a Zebra két különböző, választható lehetőséget kínál a DS8178 vonalkódolvasó energiaellátására: cserélhető PowerPrecision+ Li-Ion akkumulátort és PowerCap kondenzátort. A Li-Ion akkumulátor a 9 órás teljes feltöltés után 65.000 db vonalkód leolvasását biztosítja, ezzel szemben a PowerCap kondenzátor 30 perc alatt 100%-ra tölthető és 2000 db vonalkód olvasását biztosítja egy feltöltéssel.